Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkServ [FreeBuild] [OVH] [Creative] [DuzeDzialki] [No-wl] [Rekrutacja-ON] [No-premium] Konkurs Losowanie Gif code Wejdz!

Vegi2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dotematu.png

G.png

Nazwa serwera: DarkServ | FreeBuild

IP serwera: s1.darkserv.eu:25567

IP TS3: ts3.darkserv.eu

P.png

Rodzaj Serwera: Freebuild

Hosting Serwera: OVH

PvP: Nie

Potwory: Nie

Zwierzeta: Nie

Premium: Nie

Sloty: 40

Biala Lista: Nie

Nether: Nie

Pluginy:

Załoga: name Vegi PimP517 LasT Nico4123

D.png

Szukasz dobrego serwera FreeBuild? Dobrze trafiłeś!

Na serwerze jest creative i duże działki!

Uwaga Poszukujemy Adminów więcej na forum!

KONKURS!

Do wygrania Gif code jak wziąć udział? Wystarczy że napiszesz swój nick pod tematem, Zarejestrujesz sie na naszym forum i będziesz grać na naszym serwerze. Losowanie Za 2 Tygodnie!, 3.06.12 losowanie będzie polegać na ponumerowaniu 1.2.3.4 i tak dalej według kolejności napisanych nicków pod tematem i wylosowaniu na random.org

Opublikowano

Powiem krótko. NIE POLECAM! Na serwerze grają jakieś dzieci 8+. Ich ortografia jest nie do opisania, a o administracji lepiej nie mówić.

Jeszcze raz, NIE POLECAM!

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

Powiem krótko. NIE POLECAM! Na serwerze grają jakieś dzieci 8+. Ich ortografia jest nie do opisania, a o administracji lepiej nie mówić.

Zagadzam sie dodam tylko jeszcze 100% lagów pytalem sie o dzialke administracja nic jakbym byl jakims smieciem SERWERA NIE POLECAM

POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

Również nie polecam serwera. Nieogarnięta administaracja (nowi admini to dupolizy, zeby dostac OP wystarczy sie podlizac wlascicielowi). Bana dostalem nie wiem skąd, powod : "...". Takie coś mam gdy chcę sie zalogowac. Szczerze nie polecam. Jeśli ktos dokladnie wczytal sie w forum serwerowe to mozna zauwazyc ze wlasciciel chce od administracji miesięczne oplaty pobierac, cytuje : "Koszt admina wynosi 11zl07gr(sms) i jest jednorazowa oplata lub co miesięczna oplata w wysokości 11zl.07gr(sms) ;(możliwość zapłaty przelewem [cena o wiele niższa] 16zl na stale, 7 zł miesięcznie ".

previewwz.png

Opublikowano

Zagadzam sie dodam tylko jeszcze 100% lagów pytalem sie o dzialke administracja nic jakbym byl jakims smieciem SERWERA NIE POLECAM

heh lagi to masz chyba ty z powodu słabego łącza po 2. działki nikt nie daje tylko sam sobie kupujesz! po 3. na serwerze na razie nie ma administracji ponieważ mamy ważniejsze sprawy do zrobienia niż słuchania gadki dzieciaków. na serwer wchodzimy wieczorami żeby zrobić porządek z działkami

Również nie polecam serwera. Nieogarnięta administaracja (nowi admini to dupolizy, zeby dostac OP wystarczy sie podlizac wlascicielowi). Bana dostalem nie wiem skąd, powod : "...". Takie coś mam gdy chcę sie zalogowac. Szczerze nie polecam. Jeśli ktos dokladnie wczytal sie w forum serwerowe to mozna zauwazyc ze wlasciciel chce od administracji miesięczne oplaty pobierac, cytuje : "Koszt admina wynosi 11zl07gr(sms) i jest jednorazowa oplata lub co miesięczna oplata w wysokości 11zl.07gr(sms) ;(możliwość zapłaty przelewem [cena o wiele niższa] 16zl na stale, 7 zł miesięcznie ".

hmm. dupolizy nie wiem kogo masz na myśli ale żaden admin nie daje opów. koszt admina idzie na opłacanie miesięcznego abonamentu za serwer który nie jest niski. bana dostałeś za to że pyskowałeś do pimp'a

Czy to nasza wina że na serwer wchodzą dzieci? administracja nie będzie kłócić się z dzieciaczkami.

Opublikowano

Fajny serwer, godny uwagi. Polecam wszystkim.

Speaker :-)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

WIesz jak byl pimp czy cos w tym stylu sie pytlem czy moge dzialke a on nic nawet nie napisal za sam kupuje dzialki a pozatym to łącze mam zrąbiste na zadnym servrze nie mialem lagów tylko tu a zeby miec server trzeba BYC NA SERVIE BO JESZCZE SIĘ MOŻE ZDAŻYĆ ZE NIE MA GDZIES CUBA I ROZWALA WSZYSKO

Opublikowano

nie kapuje niby creative a tu jakies ovh i fb

OVH-Serwery wirtualne oraz dedykowane korzystają z sieci serwerowej osadzonej we Francji. Użytkownicy mają także dostęp do podglądu aktualnego jej ruchu.

FreeBuild: budujesz co chcesz na trybie creative lub bez, Według własnego upodobania. Na naszym serwerze masz do dyspozycji tryb creative czyli nielimitowane wszystkie rzeczy i bloki i latanie dla łatwiejszego budowania i lepszego efektu końcowego. Pozdrawiam

ps. Przestań spamować, Co nie wejdę w jakiś temat widzę twoje bezsensowne posty...

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...