Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Server HardCore - Mapa, pluginy itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim. Dzisiaj mam taki mały problemik. Otóż jak sama nazwa tematu mówi, chodzi o serwer HardCore. Postanowiłem, że zrobię serwer HardCore(na hostingu). Mam już pliki wszystko jest ok, tylkooo nie wiem jaką mapkę dać na serwer. Myślałem o Tropica Islands(nie wiem czy mogę podać linka, więc zobaczcie sami w googlach, ok?) i się tak nad nią zastanawiam. Bo nie wiem dokładnie czy jest tam dużo surowców itd. Druga sprawa to to, że nie wiem czy na serwerze HardCore powinny być działki? Ogólnie na serwerze będą dwa zamki(z gildiami) i te zamki będą wrogami(coś jak Skkf i Husiek: Dwa Zamki). Co wy na to? Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

1.Najlepiej by było gdybyś zrobił własną mape. Było by to coś nowego co by mogło przyciągnąć dużo graczy.

2.Działki na serwerze Hardcore? Zły pomysł. Hardcore to hardcore. Chodzi o to by nie zginąć. Zrób tak jak myślisz, dwa zamki i będzie git. Serwer z działkami to jest FreeBuild a nie hardcore. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@up

Dzięki za podpowiedzi ;> Postaram się do tego dostosować, jak na razie trochę mało graczy mamy, ale może się rozkręci. Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi.

@edit

A czy na serwerze HardCore powinno być LWC?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Nie Na Serwerze Hardcore Nie Polecam LWC Cuboid na calą mapę zabezpieczy skrzynki itp.

Polecane przeze mnie TuT'y :

[TuT] Epic Boss ( by Ichcios )

http://www.mpcforum.pl/topic/735116-dltutpluginepicboss-stworz-wlasnego-niepowtarzalnego-bossa/

-- Tutaj może być twój TuT , chcesz ? Napisz mi na PW ! --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...