Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq na metiny 65 / sura wp

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, okradziono mnie na surce wp 66 lvl. I pytanie do was, jakie eq przynajmniej musze sobie zrobić aby dać rade na metinach 65? Mam buffa 40 lvl 2 skile na M (mam z nim ślub). A postać praktycznie czysta. Staty to max wit/int i skile ostrze/strach/wir/palec średnio na M5. Dam wgl radę?

Opublikowano

zrób sobie dropka byś mógł odrobić eq. ;)

musisz mieć jakiegoś fms'a średnie +30 - najlepiej gdyby miał kd ;]

biżuterie z max pż 1k//1,5k/2k pż

zbroję na poziom +42 z max pż 1k/1,5k/2k pż

aa i jeżeli mógłbyś to motaj sobie ebonki ;)

Opublikowano

Wojownik Body, zainwestuj w eq +9, odpłaci Ci się to w 100%..

Surką, nie dasz rady.. Eq musisz miec min. +9/7, ale bd ciężko..

Opublikowano

Sam na takich ciężkich metkach bez eq w ogóle sobie nie poradzisz. Dropa musisz robić do m2, nastukać trochu kasy i zrobić eq. Jak zrobisz takie w miarę, to możesz dać radę na metki mordu 70. Na których możesz bardzo dobrze rozwinąć swoje eq.

Opublikowano

dorób sie na dropku eq myśle wystarczy hełmik +9 ebo też 9 naszyjnik butki branza z hp 1k do tego jakaś zbrojka +8+9 fms sr +20

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak jesteś bez eq to na razie łów ryby, chodź na kowala, zrób dropa. O własnym biciu metka 65 na razie możesz zapomnieć.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak Wy to robicie, że Was non stop okradają? Pewnie wchodzicie na jakieś dziwne strony. Najlepiej będzie jak kupisz dobrego fms +30śr, na razie wystarczy. Dużo hp się przyda. Dobrze by było w zbrojce +2khp. Wydaje mi się, że +4 starczy, bo przecież wpek ma dużo obronki ze skilla. Myślę, że masz dobrze rozwiniętą umiejętność. Najpierw może zrób dropa i na metiny w m2, bardzo dobry zarobek. Później myśl o 65.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...