Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kerkava vs Merkava

Szycha135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić licencje do kerkavy lub merkavy, lecz nie wiem który wspomagacz jest lepszy, bo nie miałem do czynienia z żadnym... Którego polecacie?? Chodzi mi o wykrywalność oraz o funkcje, który lepiej się spisuje na bitkach i czy któryś z tych ma funkcje typu zbieranie skrzynek czy palladium??

Opublikowano

ja polecam merkave , jest co prawda sporo droższa, ale nie ma problemu z przeskokami (przynajmniej u mnie) , na kerkavie czasami nie działa mi port i różne dziwne rzeczy się dzieją.

tak wogóle to znajdź na mpc Gerkave - jeśli jeszcze działa to bedziesz miał merkave za darmo :P

Opublikowano

ja polecam merkave , jest co prawda sporo droższa, ale nie ma problemu z przeskokami (przynajmniej u mnie) , na kerkavie czasami nie działa mi port i różne dziwne rzeczy się dzieją.

tak wogóle to znajdź na mpc Gerkave - jeśli jeszcze działa to bedziesz miał merkave za darmo :P

Merkava wyrzuca co ok 15minut takze, nie widze sensu zeby grac na niej ;P

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...