Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Forum bez keyloggerów.

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od razu napisz, że nie wiedziałem jak nazwać temat. ;p

Dzisiaj piszę z sugestią.

Na forum są ludzie, którzy pytają się: "Jak zrobić keyloggera?", "Jak go załączyć" itp. itd.

Więc myślę, że takie tematy lub posty powinny być od razu usuwane, gdyż kiedyś ktoś sam może stać się ofiarą czegoś takiego na forum. A wtedy to nie było by przyjemne. Sam kiedyś stałem się tego ofiarą i musiałem robić formata.

Takie moje zdanie i dyskutujcie na temat tego.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Niby dlaczego? Jak wiem, jak kogoś zabić, to już jestem winny morderstwa? Równie dobrze możemy zakazać tworzenia tematów "jak robic cheaty", czy "jak postawić serwer mt2", bo to też nielegalne.

NIE.

Opublikowano

Przecież takie tematy na forum są kasowane o.O

Jak ktoś nie zaraportuje ,a mod nie zauważy no to nic dziwnego że leży

Opublikowano

Wszystkie tego typu tematy, które są przejawem czy hackingu, czy też keyllogerów, wirusów są natychmiast usuwane.

Kokosz przecież jasno wyraźił się, że to nie forum o hackingu, tylko o grach, botach, bugach, hackach etc.

Opublikowano

Niby dlaczego? Jak wiem, jak kogoś zabić, to już jestem winny morderstwa? Równie dobrze możemy zakazać tworzenia tematów "jak robic cheaty", czy "jak postawić serwer mt2", bo to też nielegalne.

NIE.

Nie rozumiesz mnie. Chodziło mi tylko o tematy, które mogą nam samym zaszkodzić pod względem kradzieży kont do gier lub musu robienia formata. Czyli tematy o keyloggerach, gdyż własnie one najczęściej są powodem tych spraw.

@up aha on ok czyli są już usuwane.... tylko, że często widzę takie tematy i myślałem, że to dozwolone jak osoby powyżej 500 postów się wypowiadają w nich, zamiast raportować.

Więc temat do ZAMKNIĘCIA. Sprawa wyjaśniona.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano
Nie rozumiesz mnie. Chodziło mi tylko o tematy, które mogą nam samym zaszkodzić pod względem kradzieży kont do gier lub musu robienia formata. Czyli tematy o keyloggerach, gdyż własnie one najczęściej są powodem tych spraw.

Dalej nie rozumiesz, że przecież takie tematy są usuwane?? Jeśli jakiś podobny leży, to raportuj ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Podkreślę, iż staramy się coś takiego usuwać tylko prosimy użytkowników o pomoc w wyszukiwaniu takich tematów. Nie jesteśmy, że tak powiem robotami i nie widzimy/myślimy telepatycznie. Tak więc prosimy o jedno, wystarczy raport danego posta/tematu i resztę team moderacyjny załatwi :).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...