Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineFamillia [Survival][Adventure][RPG]

Heken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bukkit

Diamond_%28Gem%29.pngMineFamillia [survival][Adventure][RPG]Diamond_%28Gem%29.png 24/7

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 91.193.54.84:25580

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 25 w przyszłości powiększymy

de2zjo.gifBiala Lista: Tak

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

RPG%20

1337425578-U363900.png

[HA]Sir_marq [Admin]Heken555

1337425590-U363900.png

Fabuła

Cesarz , przez całe życie jednoczył plemiona i utworzył wielkie państwo. Był już stary i nie miał potomka więc postanowił oddać państwo jednemu z swoich 4 lordów, każdy lord pochodził z innej prowincji

-Nessim- Czyli państwo żyjące na pustyni ((Może budować tylko z cobblestone , sandstone i sand. Za to zyskuje pieniądze za sprzedasz sand\'u))

-Hawarang- Czyli państwo żyjące pod ziemią ((Może budować Cobblestone,Stone,Wood,Pistony. Zyskuje większą skrytość oraz trudniej ich pokonać ze względu korzystania z mechanizmów ))

-Adoran- Czyli państwo żyjące na równiach (( Może budować z desek Cobblestone i stone oraz brickstone. Świetnie znają się na uprawie roli oraz hodowli więc mogą sprzedawać : zboże,jajka,Mleko,Arbuzy itd))

-Namatay- Czyli państwo żyjące w nieprzyjaznym zimnym klimacie ze śniegiem (( Może budować tylko z ciemnego drewna , desek , Cobblestone. Namatay to świetni wojownicy którzy nie lękają się wrogów (( dostają od adminów na początek diamenty ale za to nie mogą uprawiać roli a ich budynki są mniej wytrzymałe ))

Cesarz postanowił ,że aby jeden z lordów mógł przejąc państwo muszą ze sobą walczyć

Każdy z lordów otrzymuje swój rodowy miecz , jeżeli dostanie się w ręce innego wroga jego frakcja upadnie

Jeżeli jakaś frakcja zwycięży wszystkie otrzyma pałac na spawni\'e na tydzień potem będzie restart mapy

Ponadto na mapie są zrobione przez adminów ruiny gdzie można znaleźć skarby... i inne ; )

Uwaga ! Trwa rekrutacja na lordów !! aby zostać jednym z lordów należy wysłać mi na prywatną wiadomość podanie z tego wzoru ps wymagamy 16 + lat

Nick:

-Dlaczego ja ? :

-Dlaczego wybrałeś serwer? :

-Jakim krajem chcesz panować ? :

Whitelist :

-Nick

-Dlaczego ja ?

Możliwość kupna Vipa , Svipa

Zapraszamy

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Wl

-Do jakiego państwa chcesz należeć? :Hawarang

-Opowiedz coś o sobie :Jestem miłym graczem który pomaga innym graczom którzy potrzebują pomocy. Lubie jeździć na rowerze i grać w piłkę nożną .

Król

-Dlaczego ja ? : Jestem miły, opanowany a przede wszystkim pomocny.

-Dlaczego wybrałeś serwer? : Ten tryb z państwami może się wydawać bardzo ciekawy więc chce zagrać na tym serwerze. Lubie serwery na których można poczuć ten klimat z survivalu.

-Jakim krajem chcesz panować ? : Hawarang

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Prosimy wysyłać nowe podania w tym temacie według nowego wzoru lub poprostu na skype heken132

Opublikowano

Za niedługo serwer wystartuje , zapraszam do zgłaszania się na lordów bez was serwer nie odpali , potrzebujemy przynajmniej 2 zapraszam piszcie według wzoru !

Opublikowano

InTerO Zostałeś przyjęty , aczkolwiek jeżeli nie znajdzie się lord do frakcji Nessim będziesz zmuszony przejść do takiej w której będzie jakiś lord

Opublikowano

Nick: Olaf_PL

-Do jakiego państwa chcesz należeć? : Hawarang

-Opowiedz coś o sobie : Gram w Minecrafta od Sierpnia 2011 roku, jestem dobrym graczem.

Opublikowano

Nick: Olaf_PL

-Do jakiego państwa chcesz należeć? : Hawarang

-Opowiedz coś o sobie : Gram w Minecrafta od Sierpnia 2011 roku, jestem dobrym graczem.

Przyjęty jednakże nadal jeżeli nie bedzie lorda hawarangu bedziesz zmuszony przejsc do innej frakcji

Opublikowano

Witam, chciałbym złożyć podanie na WL.

Nick: Nextin

Do jakiego państwa chcesz należeć: Adoran

Opowiedz coś o sobie: Lubie grać w gry komputerowe np. Minecraft (gram od Alpha). Interesuje się informatyką.

Opublikowano

Nextin Przyjęty

Witam, chciałbym złożyć podanie na WL.

Nick: Nextin

Do jakiego państwa chcesz należeć: Adoran

Opowiedz coś o sobie: Lubie grać w gry komputerowe np. Minecraft (gram od Alpha). Interesuje się informatyką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...