Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Problem z odsyłaczami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wczoraj ściągnąłem sobie szablon pod portfolio i go poedytowałem, dodałem podstrony i wgl.

Gdy na kompie otworze przez przeglądarkę index.html mogę normalnie wchodzić do podstron, np. kontakt, portfolio, home itd.

Problem polega na tym, że gdy założyłem stronę na darmowym hostingu i wgram pliki przez Fille Zille to po otworzeniu strony nie mogę wejść do tych podstron, tzn. podczas klikania na nie nic się nie dzieje.

Proszę o pomoc. Jestem w tym spory amatorem. Podstrony robiłem na zasadzie gotowego szablonu.

Opublikowano

Pokaż kod? Nie jesteśmy jasnowidzami.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Może podał byś rozwiązanie? Przyda się niektórym.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...