Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III-Wasze Wrażenia...Za i Przeciw ^^

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Od kilku tygodni zastanawiam się nad kupnem Diablo III... Chciałem was się zapytać jak tam wasze pierwsze wrażenia... Nie nudzi się za bardzo :D? Mogli byście podać takie wasze za i przeciw czy opłaca kupić się tą zacną gierkę :D? Jak możecie to pisze + i - tej gry ;) Z góry dzięki ^^

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/628444-wasze-wrazenia-z-diablo-3-po-premierze/

http://www.mpcforum.pl/topic/616158-kupujesz-diablo-iii/

Kupuj-gra roku i gra na wiele lat;d

Siema Eniu;)

Opublikowano

Osobiście nie kupiłbym tej gry, bo mnie takie gry nie kręcą.

Ale jak wiadomo gra na pewno jest super. Z tego co słyszałem świetna fabuła, wyśmienita grywalność.

Ilość sprzedanych pudełek mówi sama za siebie :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

PROSZĘ O NIE ZAMYKANIE TEMATU!

Zastanawiam się nad paroma rzeczami:

-Czy takie hurtowe napierdalanie mobów nie staje się nudne po kilku godzinach?

-Czy nie jest nudne przechodzenie gry od nowa- Jak to ktoś napisał

-System walki to klikanie LPM i PPM + Kilka Skilli?

Jeśli tak jest to podziękuje za tą grę.. Szczególnie, że grafika nie jest jakaś boska ....

Opublikowano

najlepiej poczekać aż możliwe będzie zagranie na koncie testowym (max 13 lvl i ubicie leorica) jeśli ten etap CI się spodoba to dalej będzie tylko lepiej ;) ma to nastąpić bodajże miesiąc po premierze gry lepiej poczekać niż żałować wydanych pieniędzy ;) osobiście mogę polecić ale są gusta i guściki ;)

Jeśli tak jest to podziękuje za tą grę.. Szczególnie, że grafika nie jest jakaś boska ....

głupie stwierdzenie kogoś kto zna grę z obrazka;) hmm możesz ją przejść kilkaset razy tylko że za kazdym razem znajdziesz coś nowego do swojego ekwipunku ;) nie jest on z góry założony jak w wiekszości grach gdzie przejście raz a 10razy nie robi większej różnicy ;) o tyle ile na normalnym poziomie klikamy...(i tak padniesz pare razy) tyle później trzeba myśleć jak się klika ;) hurtowe nawalanie...hmm lepiej bić pojedyńczo?:D

1359796545-U215643.png

Opublikowano

1. Gra posiada też fabułę, poza tym gdybyś grało w Diablo 1 / 2 to przekonałbyś się, że dla epickiego wyposażenia można przesiedzieć całe nocki.

2. W Diablo 2 były 3 poziomy trudności i nie nudziły, bo wyzwanie było większe, a poza tym nikt Cię nie zmusza do przechodzenia gry we wszystkich poziomach trudności.

3. No i trochę poruszać też się trzeba, szczególnie na najwyższym poziomie. :P Podobnie jak w FPS'ach, w każdym wciskasz tylko lewy + prawy przycisk myszy, ew. jakieś dodatki. Zresztą większość RPG'ów tak wygląda( torchlight, dungeon siege, lionheart, etc.), więc jeżeli taki styl rozgrywki Ci się nie podoba to nie kupuj - proste.

Osobiście bym kupił, ale cena lekko przesadzona, liczyłem na jakieś 100-120zł, lecz nie aż tyle... Z tego co się orientuję to za tyle mogę sobie kupić gierkę na PS3, Xbox'a. Jednak jeżeli wyjdzie emulator do finałowej wersji, to na pewno przetestuję.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/628444-wasze-wrazenia-z-diablo-3-po-premierze/

Nie będziemy prowadzić dwóch takich samych topiców. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...