Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrażenia po finale LM.

Anoizm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wrażenia po finale LM? Po bramce Mullera, myślałem, że to koniec.

JEST KURWA CHEALSE GÓRA JEEEEEEEEEEEEEEEE. Jestem jej wiernym fanem

Opublikowano

Nie oglądałem, nie interesuje mnie to ; d

Ale fajne że że chelsea wygrała, grałem tą drużyna kiedyś w fife09 ; d

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Juhu.

Przegraniec meczu: Gomez

Przegraniec Dogrywki: Robben

Przegraniec karnych: Pan bastian.

Bohater: Drogba

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

JAK TO JAKIE WRAŻENIA?! SUPER TO SĄ WŁAŚNIE EMOCJE TO JEST WŁAŚNIE FOOTBAL CHELSEA GÓRĄ, DROGBA STRZELA KARNEGO ZASŁUŻYLI NA ZWYCIĘSTWO I NIE MA ŻADNEGO PRZYPADKU CHELSEA !

Opublikowano

Bayern był wyraźnie lepszy ale niewykorzystane sytuacje się mszczą trudno się mówi, fajnie że dziadki dorobiły do emeryturki i będą miały miłe wspomnienia ;D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Aż się chciało oglądać !! Bramka za bramkę i dużo emocji . O taką stawkę takiego meczu dawno nie widziałem !!!

Opublikowano

Ale co to miało być bayern ciągle pod bramką , tyle akcji , poprostu niektóre były piękne i wkońcu lądowały do gomeza który wszystkie spie*dolił , a tutaj drogba jedna akcja i strzelił bramke , trzymają tego gomeza na siłe , wogóle w drugiej połowie się gdzieś zchował do tyłu , chyba nie chciał się ośmieszać , jak by zobaczył pustą bramke lub sam na sam z bramkarzem to presja by go zeżarła.

Opublikowano

Bayern nie ma dobrego zmiennika dla Gomeza.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Odezwał się Tatuś Dorosły.

Piłka to gra błędów i fajnie że nie jest tak jak na żużlu że zawsze faworyci wygrywaja;]

Mówisz tak kolego bo kibicujesz Chelsea inaczej by było jak byś kibicował Bayernowi więc raczej nie pogadamy :>

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

I są ludzie, którzy uważają styl gry barcy za jedyny jaki powinien być dozwolony w piłce. Tzn. że puchar należał się drużynie, która miała najwięcej akcji i największe posiadanie piłki (bez spiny dla fanów barcy).

Najlepszy klub Europy powinien sobie radzić z dobrze zorganizowaną obroną. A że nie potrafi to nie należy im się mistrzostwo.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...