Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótki filmik z mojej gry BF3

Michal1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy jest gdzieś na tym forum dział od wrzucania swoich filmików z gry nie mogłem takiego znaleść więc wrzucam tutaj. Filmik jest dość krotki ukazuje parę scen z gry jest to mój pierwszy filmik z BF3, proszę o ocenę i komentarz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, nie montaż tylko zlepek scen, 0 efektów i zgrania z muzyką. 80% to walenie z sawa, a reszta to M26 o.0. Używaj innych broni i graj na innych mapach niż metro CQ64, bo podejście wroga od tyłu i zabicie 3-4 wrogów z sawa to żaden wyczyn. Dopasuj fragi do muzyki, przyspieszaj i spowalniaj wybrane sceny, nałóż jakieś efekty typu blur, jakieś fajne przejścia. Muzykę dobrą wybrałeś, do niej można by było zrobić fajny montage. I dobierz jakieś lepsze sceny bo np. ta w 1:00 tylko nas informuje że ssiesz w samolotach.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Jak dla mnie mógłbyś nagrać bf3 wraz z komentarzem, bo taka rozgrywka podchodzenie od tyłu i zabijanie ich przy pomocy 1 broni to nie jest "skill".

Opublikowano

Nie, to ma być montaż w którym to fragi a nie efekty są podstawą. Ale tak jak mówiłem nie może to być też czyste nagranie, bez jakiejkolwiek ingerencji. Wzoruj się na jakichś popularnych montażach/fragmovie.

@Spluer trzymajmy się raczej tematu, w dzisiejszych czasach bez angielskiego komentarza nie osiągniesz sukcesu na Youtube.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@Up

A czy angielski jest taki trudny?;o

No faktycznie, tylko żeby nie było, że zamieniam to w gadke to jeśli już mógłbyś dodać odpowiednią muzykę do tego, bo taką jaką dodałeś w tamtym filmie jest "do dupy"

Opublikowano

Na stronie głównej po lewej stronie jest tablica filmów. Tam umieszczamy filmiki :) Do tego na samym dole forum pomiędzy sugestiami a Dobrymi Progamami znajduje się odpowiedni dział. Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...