Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysztofa

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha ja pierdole prywatna rozmowa to była.

Konto do odwołania, a ty mi go jeszcze banujesz.

Niech poznam adres tej pizdy to specjalnie kurwa zjadę do polski żeby kurwie wpierdolić.<< Dabyl

Debil każde słowo kabluje do Ciebie i myśli, że świeci.

Była to rozmowa prywatna na PW, więc nie rozumiem powodu blokady, przeklinać na PW mogę sobie do woli ile chce, ja nie zaprosiłem Cię do tej rozmowy, podaj mi punkt w regulaminie, gdzie pisze, że jest 7 dni bana za wulgi na "Prywatnych wiadomościach" Jak sama nazwa wskazuje jest to prywatna wiadomość, której nikt poza mną i odbiorcą nie ZOBACZY!

Opublikowano

Cóz... Może nie moja sprawa lecz @up ma rację -.- . Nigdzie w regulaminie nie ma wulgów na PW zabronione ..

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

chodzi o to żeby na forum był jakiś tam poziom utrzymany, a PW to jest nie widoczna część forum, dla tego Krzysztofa się zbulwersował o to.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

A wyzywanie kogoś jest dozwolone?? raczej nie więc według mnie Crysztofa powinien/nna mieć bana.

76561198063680646.png
Opublikowano

A wyzywanie kogoś jest dozwolone?? raczej nie więc według mnie Crysztofa powinien/nna mieć bana.

A według mnie, to nie powinieneś tu pisać, bo ten temat nie dotyczy Ciebie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Prywatna wiadomość to wkońcu prywatna rzecz.

Lecz jeśli ktoś wyparowałby do mnie z takim tekstem na prywatnej wiadomości postąbiłbym tak samo. ;)

Opublikowano

Krzysiu, wiesz, że zawsze Cię będe bronił, ale obrazy na pw zawsze były banowane, tak samo jak reklamy itp. Więc w tym momencie nie masz racji :c

Opublikowano

No dobra... ale..

Niech poznam adres tej pizdy to specjalnie kurwa zjadę do polski żeby kurwie wpierdolić.<< Dabyl

yhy... to czego ten Dabyl nie dostał?

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

No taaak ale w tym poście :

Aha ja pierdole prywatna rozmowa to była.

Konto do odwołania, a ty mi go jeszcze banujesz.

Debil każde słowo kabluje do Ciebie i myśli, że świeci.

Była to rozmowa prywatna na PW, więc nie rozumiem powodu blokady, przeklinać na PW mogę sobie do woli ile chce, ja nie zaprosiłem Cię do tej rozmowy, podaj mi punkt w regulaminie, gdzie pisze, że jest 7 dni bana za wulgi na "Prywatnych wiadomościach" Jak sama nazwa wskazuje jest to prywatna wiadomość, której nikt poza mną i odbiorcą nie ZOBACZY!

Nie żeby coś ale tu jest groźba więc tak jak ci Dabyl przeszkadza a ty mu zazdrościsz (przykład) no to przepraszam ale chyba masz na tyle mózgu, żeby albo go zignorować, albo nie obrażać i również nie używać aż tylu wulgów w jedynm zdaniu gdzie odrazu widać obrazę, nic do ciebie nie mam jednak twój poziom inteligencji spada widać różnicę z wcześniejszy miesięcy a teraz jakbyś zaczął coś brać na agresję, więc nie masz się pluć

Opublikowano

Ta rozmowa już dawno powinna być skończona - nie wiem po jaką cholere to ciągnięcie jak i tak nic nie wskóracie?

Kara słuszna, tyle.

Opublikowano

Kara i tak mimo wszystko jest według mnie niesłuszna, kto wymyślił taki regulamin, że na PRYWATNEJ WIADOMOŚCI DOSTAJESZ WARNA.

Paranoja po prostu... Co Wy kurwa Robicie MPC ACTA.pl?

Bo coś mi się wydaje, że tak jak na PW ktoś coś napisze i "BAN" Bez komentarza.

To jest to samo jak bym komuś napisał maila, ta osoba jeb SS i ban na MPC za wyzywanie.

Reklamy to co innego więc to nie jest żadne porównanie.

Nie żeby coś ale tu jest groźba więc tak jak ci Dabyl przeszkadza a ty mu zazdrościsz (przykład)

Nie mam pojęcia czym można takiemu młotkowi zazdrościć, chyba tylko temu, że "Jeszcze" ma zęby.

Pozdro post to nie są "żadne" groźby, jedynie kilka słów prawdy i tylko prawdy.

PZDR> Zavetti Spoko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...