Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzysztofa

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje odpoczniesz :)

Możesz dać perma ;)

joke

To za wulgi 7 dni się daje?

Od kiedy? Bo mi się wydaje, że w regulaminie nie ma nic o klnięciu, a koles jakieś jebane gówno wysłał w linku i co? A co jak bym miał słabe serce i coś by mi się stało co?

A co jak by była jakaś osoba starsza przy mnie? Co?? Zawału by dostała i kto by jej kurwa mać życie oddał? To nie jest śmieszne, to tamten śmieć powinien dostać bana, a nie ja!

Opublikowano
To za wulgi 7 dni się daje?

Od kiedy? Bo mi się wydaje, że w regulaminie nie ma nic o klnięciu, a koles jakieś jebane gówno wysłał w linku i co? A co jak bym miał słabe serce i coś by mi się stało co?

A co jak by była jakaś osoba starsza przy mnie? Co?? Zawału by dostała i kto by jej kurwa mać życie oddał? To nie jest śmieszne, to tamten śmieć powinien dostać bana, a nie ja!

Gościu, ale to nie jest Twój pierwszy raz. Do mnie ile razy z takimi tekstami wyjeżdżałeś, a nie mówiąc w ogóle.

Opublikowano

To jebnij temu baranowi Dabylowi bana, bo wpierdala się w nasze rozmowy i spamuje kabel pierdolony w zbanowanych!

@@ Wredna i tak darzę Cię ogromnym szacunkiem :)

Opublikowano

To jebnij temu baranowi Dabylowi bana, bo wpierdala się w nasze rozmowy i spamuje kabel pierdolony w zbanowanych!

@@ Wredna i tak darzę Cię ogromnym szacunkiem :)

Sory mogę prosić o jeszcze jedną "szansę"

Której tak czy siak nigdy w życiu tytaj w tej tyrani nie miałem, lecz można napisać, od tego są "ODWOŁANIA"

Dzięki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuje bana już nie mam.

Takie małe sprostowanie:

Niektóre "wulgi" były napisane jakby były w stronę Wrednej, ja nigdy bym czegoś takiego w jej stronę nie napisał.

Były one do jednego nic nie znaczącego usera MPC.

Pozdrawiam i sry.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Dziękuje bana już nie mam.

Takie małe sprostowanie:

Niektóre "wulgi" były napisane jakby były w stronę Wrednej, ja nigdy bym czegoś takiego w jej stronę nie napisał.

Były one do jednego nic nie znaczącego usera MPC.

Pozdrawiam i sry.

Przepraszam, że wtrące, ale nie wytrzymam. Zawsze będę bronić praw wszystkich użytkowników.

Czemu porównujesz Wredną do nic nieznaczącego usera ? Dla mnie jeden i drugi jest na tej samej linii. Czy wyzwiesz wredną czy innego globala, czy nawet takiego nic nieznaczącego usera.

Na forum może i jest taki, ale w życiu może być bardziej wartościowy niż wszyscy zebrani tutaj..

Przepraszam za wtrącenie.

Gość _Maxiu_
Opublikowano
Na forum może i jest taki, ale w życiu może być bardziej wartościowy niż wszyscy zebrani tutaj..

Według twojej teori, każdy jest sobie równy (bo tak jest nie ma "lepszego" człowieka od drugiego. Każdy jest człowiekiem i tyle samo znaczy..czy jest prezydentem czy innym ale liczy się jako 1. I nie można powiedzieć że może być ważniejszy niż all tutaj ;X)

A co do bana..czemu nikt statusuf jego nie usuwał oO

Moje usuwali a bana nie dostałem więc..

Sorki za wtrącenie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...