Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Aktualizacja 0.7.4 - parę pytań

Maciek602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy po wprowadzeniu aktualizacji 0.7.4 dostanę mardera III, Dickermaxa oraz Nashorna jeśli będę posiadał hetzera, stuga III oraz Jadgpanzer IV w garaży?

2.Kiedy wyjdzie ta aktualizacja

3.Ile będą kosztowały nowe czołgi premium oraz jakie będą miały podzespoły?

Opublikowano

@up

Z wargaming nigdy nic nie wiadomo trzeba czytać między wierszami 1miesiąc = u nich 4miesiące:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Właśnie jakie czołgi muszę mieć w garażu aby dostać jakieś bonusy (tak jak było w ostatnim patchu że dostałem za kv3 t150 itp...)?

Opublikowano

Nie przy każdym patchu tak jest bo teraz były zmiany w drzewku a teraz nie wiem czy coś się zmieni wiem że będą nowe francuskie więc;P

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Raczej nie, mają zamiar wprowadzić TD i arty Francuskie, więc nic na podmiankę raczej nic nie będzie.

Opublikowano

1.Czy po wprowadzeniu aktualizacji 0.7.4 dostanę mardera III, Dickermaxa oraz Nashorna jeśli będę posiadał hetzera, stuga III oraz Jadgpanzer IV w garaży?

2.Kiedy wyjdzie ta aktualizacja

3.Ile będą kosztowały nowe czołgi premium oraz jakie będą miały podzespoły?

1.Nie bo wchodzą tylko francuskie

2.W czerwcu ale z wg nigdy nic nie jest pewne

3.Nie podali i pewnie dowiemy się jak wyjdzie patch

Właśnie jakie czołgi muszę mieć w garażu aby dostać jakieś bonusy (tak jak było w ostatnim patchu że dostałem za kv3 t150 itp...)?

Hmm z tego co widzę tylko nowy czołg średni

Renault G1R będzie mógł coś zmienić, prawdopodobnie pozwoli na przejście z AMX 40 do ARL-44

1213o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...