Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyjmować KD ze strzał na Prywatnym serwerze Metin5 ?

Sonerst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów piszę z pytaniem "JAK WYJMOWAĆ KAMIENIE DUSZY" ze strzał na prywatnym serwerze Metin5 ? Wiem tylko że jest to możliwe na 100% , można też wkładać kd do biżuterii smoka itp. Wie może ktoś jak to zrobić ? Proszę o pomoc i z góry dziękuje.Pozdrawiam:)

PS : Jeżeli ktoś mi pomoże tzn wyjaśni lub wrzuci specjalnego clienta jak wyjmować kd ze strzał ,wkładać kd do biżuterii i robić eq z eq smoka na 50 lv na 150 zostanie nagrodzony postacią na GLOBALNYM serwerze Metin2.pl Wojownikiem Mental 78Lvl'em skille G,P bardzo dobrze rozwinięta postać :)

Opublikowano

lol ?. to nie jest mozliwe, a jak jest to moze z kamera?

albo trick, ze chcesz ulepszyc np kozy a przez ten czas w miejsce kóz wwalasz strzaly ?

Opublikowano

Wydaję mi się, że chodzi Ci o przetopy z biżuterią... Bo KD nie da się wkładać ;D

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Sprobuj modem tak jak kiedys sie robilo w eq smoka, albo bugowalo PD tzn. przełóż KD na broń, przeciagnij ja na inne miejsce w eq a strzaly w dawne miejsce broni i nacisnij TAK w tym menu od KD

Opublikowano

No to się tak wkłada kd to wiem ale jak je wyjąć ? :( z przeciąganiem zwoju kamienia duszy się nie da :( F5 czekam na dalsze ODPOWIEDZI . PS: JEŻELI KTOŚ POTRAFI WKŁADAĆ I WYCIĄGAĆ KD ZE STRZAŁ I BIŻUTERII ZOSTANIE NAGRODZONY POSTACIĄ NA globalnym serwerze metin2.pl 78 lvl wojownik mental skile G,P :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobierasz kamer moda Strzały na 1 miejscu w eq obok nich kd. Wciskasz konsole F5 wpisujesz stone jak wejdzie masz kd jak nie to nie masz. 2 sposob nie jestem pewien czy dziala. Robisz tak jak z bugowaniem p expa na plikach 2008, bierzesz jakies sztylety obok nich kd dajesz na te sztylety kd ale nie klikasz ok. zamieniasz miejscem sztylety na strzaly i klikasz ok.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...