Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ?

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wywali mnie podczas gry i pisze połacz ponownie to moge to dawać i dawać i tak nie wejdzie jeśli dam wyjśćie i tam połacz jest to samo nie chce wejść jedynie co moge zrobić to wyłączyć o ponownie uruchomić lola i wtedy normalnie wejdzie mi do gry mam tak od początku z patchem Varusa ale od wczoraj przydarza mi sie to nie tylko raz na mecz ale potrafi po 5 razy czyli razem nawet okolo 5 minut afk jestem przez to coś są też mecze kiedy tego czegoś nie ma,,, Jakieś rady ??

A tu taki dylemat dlaczego podczas mecz do druzyny dało mi 9 i 26 level którzy nie potrafili grać . Ja oraz pozostałe 3 osoby po ponad 200 Dominionów a w przeciwnien druzynie 4-30 1-27??? Przytrafiło mi się cos takiego pierwszy raz ???

Opublikowano

Te disconecty, miałem wczoraj to samo.

Nic nie dawało rady.

Co do lvli.

Mogli być pre-made tzn. dobrać sie przed grą.

Opublikowano

pre-made wiem co to znaczy Gram już w lola bardzo dłogo. Ale żeby do 30 przerzuciło to mnie dziwi

Opublikowano

Mogłeś też grać o porze, kiedy brakuje graczy. Wtedy system nie dobiera według skilla, tylko aby gra wogóle się rozpoczęła. Mi także zdarzało się trafiać na rozbieżność poziomów 4lv-30lv.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeżeli dobierze się koleś z 30 i 4 lvlem to tak wrzuca, w twoim team też pewnie były low lvle :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...