Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem jakiego jeszcze nie było

xPiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam strasznie dziwny problem.Mianowicie mój pies zamienia się...w krowę.Kiedyś był pełen energii.Biegałem z nim, ciągle wariował, a teraz gdy zaczął wychodzić z moją mamą, to zamiast spacerować stoi w jednym miejsu i je trawę ciągle, czyli pasie się o.O Na dodatek większość dnia przesypia.O co chodzi tutaj?

@BTW

Zaczeło się to po tygodniu wyprowadzania go na spacer przez moją mamę.I teraz ze mna i z moim ojcem tak samo się zachowuje ;/

Opublikowano

Może nażarł się czegoś i teraz ma 'problemy trawienne'.

Opublikowano

Jesli pies jest zamulony....

To lepiej zobacz czy kleszcza nie ma... Bo jak to około tygodnia to już chyba po psie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Weterynarzem nie jestem, ale jeśli pies je trawę w dużych ilościach, to najprawdopoboniej ma problemy z żołądkiem, niestrawność i chce wywołać wymioty, żeby się 'oczyścić'. Jeśli dodatkowo jest taki ociężały i zamulony, to lepiej nie ryzykuj i zabierz go do weterynarza :)

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...