Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bląd przy logowaniu się na konto.

Koper125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak wyżej. Gdy loguje się na konto to wyskakuje mi błąd: brak dysku w stacji. Nie da się go zamknąć. Na metin2mod nie mam tego błedu, tylko na clientach (obojętnie jaki serwer, sprawdzałem na 3). Mam wszystkie net framework, sp3. Mój komputer to win XP 32bit. DOdam, że na win 7 64bit, nie ma tego problemu. Proszę o pomoc !!! (niedawno robiłem format) Nagradzam + i like.@@!!!

Opublikowano

bo mam zainstalowanego w program files. I nie wiem czy mam normalnie zainstalować poprostu na C??,a i z PL nie mam tego problemu. Tylko z privami :<

Opublikowano

bo mam zainstalowanego w program files. I nie wiem czy mam normalnie zainstalować poprostu na C??,a i z PL nie mam tego problemu. Tylko z privami :<

zainstaluj na dysku C

tam gdzie masz program files.

Opublikowano

omg, to nie ma różnicy gdzie zainstalujesz, wlasnie sprawdzałem i zainsalowalem na pulpicie, na D, na C, w Program files i wszędzie działa..

Opublikowano

Człowieku, wszystkim chodzi o to, żebyś zainstalował w Program Files czyli tam gdzie większość programów, tyle że na dysku C.

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...