Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Diablo 3

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z instalacja Diablo 3. Otóż ściągnąłem instalkę ze strony blizzarda, instaluje tak do ok. 50% a potem mi wyskakuje, że nie może zainstalować D:(no i tutaj podane gdzie się znajduje instalka), a dalej błąd 108 i jeśli problem będzie się powtarzać mam się skontakować z blizzardem. Zna ktoś odpowiedź ?

Opublikowano

Może masz pełny dysk i nie wystarczy miejsca, ile masz miejsca na dysku D?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na inny dysk już nie da rady :D Mam C i D i C mam zawalony Diablo już się nie zmieści. Czas może zainwestować w dodatkową pamięć.

Opublikowano
?Wystąpił błąd 108. Nie można otworzyć pliku Installer tome2.mpqe.?

Ten problem jest bardzo często spowodowany przez niekompletne pliki instalacyjne. By rozwiązać ten problem wykonaj poniższe kroki:

Uruchom ponownie Downloader.

Skieruj program do katalogu, który zawiera folder Diablo-III-8370-enGB-Installer by zweryfikować pliki gry i pobrać brakujące dane. Folder, o którym mowa to twój to twój główny folder z grą. Jeśli pobrałeś grę do folderu D:\Games\Diablo-III-8370-enGB-Installer, skieruj pobranie Downloadera do D:\Games\. Nie używaj automatycznie wygenerowanego pliku zawierającego pliki instalacyjne (folder D:\Games\Diablo-III-8370-enGB-Installer) ponieważ został on stworzony przez program Downloader.

Pozwól by Downloader zakończył pobieranie oraz automatycznie uruchomił instalator Diablo III. Prosimy by nie zamykać Downloadera ręcznie.

Alternatywnie, usuń klienta Diablo III i ponownie go pobierz ze strony Battle.net.

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ja akurat mam problem z Tome 03 ale to chyba większej różnicy nie ma ? I fakt faktem, że automatycznie nie włączyła mi się instalacja, tylko wyłączyłem downloader i sam włączyłem instalkę.

@EDIT He ... To teraz jak włączam downloadera i mi sprawdza wszystkie pliki, to gdy już się ukończy tworzy się na pulpicie folder "Errors" a w nim pliczki o nazwie dzisiejszej daty i napisie "CRASH". Trudno dziś już nie będę ściągał tego pliczku (wolne łącze 360kb/s przy ściąganiu ok. 4 godz. pobierania) jutro jeszcze spróbuje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...