Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Crafting

haRnasiek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crafting~

Crafting, czyli tzn rzemiosło, jest to nowy system dodany do gry Diablo 3.

Umożliwa on nam tworzenie nowych przedmiotów bądź też ulepszanie tych które już posiadamy.

Wymienie wam teraz wszystkie "NPC" które dają nam możliwość craftingu oraz opiszę co jest możliwe do zrobienia u nich.

Mistyk

Mistyk, pomaga nam przy tworzeniu mikstur, zwoi, różdzek, talizmanów i innych tego typu rzeczy.

Ma on również zdolność dodawać do naszych przedmiotów magiczne atrybuty które pomogą nam w dalszej rozgrywce.

Kowal

Tworzy nowe bronie, zbroje, naprawia nasz ekwipunek oraz dodaje sloty na klejnot. Jest on odpowiednikiem "Lurzaka" w Diablo 2.

Jubiler

Tutaj możemy się domyśleć co dana postać robi.

Wytwarza on klejnoty i bizuterie oraz łaczy kamienie niższego stopnia w jeden który posiada wyższy poziom oraz potrafi on usuwać klejnoty włozone do przedmiotu

Coś o NPC...

Wspomniani npc są częscią karawany która podrózuje wraz z naszą postacią w miarę rozwoju fabuły gry. Rozbijają one swoje obozy w kluczowych miejscach w sanktuarium.

Sami NPC nie będą mogli wytwarzać od razu najlepszego ekwipunku. Aby im w tym pomóc musisz dostarczać im odpowiednie materiały do szkolenia swoich umiejętności.

źródło

diablo3.pl

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ty chyba żarty sobie robisz?

To są informacje sprzed roku:d

Mistyczki nie ma wcale bo usunęli:)

Kowal nie dodaje gniazd-robi to jubiler...

Kowal rozkłada itemki...

Śmiech na sali a nie tut:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

nom trosze głupie bo mogłeś sprawidz aktualizacje i to dopiero zrobic bo troche głupie tak jak by w dziale np. w poście z minectaft 1.2.5 pisać o 1.0.0 ...

Mógł by to admin przenieść z działu diablo 3 do działu Diablo :]

Opublikowano

sęk w tym że ja poradnik robiłem nie dziś tylko miałem go na pc.. i nie sprawdzałem zbytnio "aktualizacja" jezeli jest tak jak piszecie, to może mod wyjewalic do kosza. ;p

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...