Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco vs. Karthus

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Karthus vs. Shaco

Zależy mi na: Sam nie wiem :)

Dodatkowe informacje: Zaskoczcie mnie ze swojej strony na temat tych dwóch Championów. Nie mam pojęcia którego z nich wybrać a może i zdecyduje się na oby dwóch. Czekam na waszą opinię. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Shaco udane rozstawienie maskotki czyli W = fear trafienie z E daje dużego slowa Q doskok i 100% kryt + niewidka dodatkowo bije wiecej gdy przeciwnik jest odwrocony pleacami czyli ucieka ulti tworzy klona ktory wybucha i zadaje obrazenia mozna nim sterowac bic innych itp

Karthus spamienie z Q gdy stoisz z przeciwnikiem 1vs1 bez minionkow to bijesz dla niego wiecej skill co 0.5 sec W tworzy sciane która spowalnia przeciwników i zmniejsza ich odpr na magie E zadaje obrazenia co sekunde ulti bije wszystkich przeciwnikow akcja karthusem wchodzi we wszystkich z E kladziesz sciane z W spamisz z Q dedniesz masz pasyv ze mozesz dalej bic przez 7 sec bodajże odpalasz ulti 3 fragi

Jak dla mnie to wiekszy fun jest shaco mozna isc na jungle fajne gangi wiec glosuje na shaco

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Shaco dobry jungler dzięki niespodziankom.

Dobry system escape, slow, inv, kryt z q jeżeli trafimy kogoś w plecy.

Karthus lekki papier, łatwy do zabicia, dobra farma.

Opublikowano

Polecam shaco jezeli ogarniesz shaco w 100% (gram nim z 4dni i jeszcze 50% nie doszlem ;D) to nie ma z toba nikt szans 1vs1 :P jedyne co musisz to od samego poczatku jungle i bic red ;P moj sposob to nastawiac niespodzianek zanim miniony sie spawnuja i zabic odrazu red i zrespic sie i wtedy z redem gangami walic :P

003c28b9a1ab3afeac11e36269e5b925ebce1f6e.gif

Podoba sie? Daj + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...