Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]OwnServer.pl opłaca się?

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Czy warto wziąść serwer wer Francji za te 1.50. Beda lagi, czy nie? Chodzi mi narazie tylko z 2-3 pluginami (WorldGuard, WorldEdit, Logowanie). Czekam na odpowiedzi. A jak nie to jakie serwery polecacie, ale do 2 zł za slot.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Bardzo się opłaca lagi są tylko czasami jak Sewer pracuje kilka dni bez restartu ale tak to bardzo dobrze mi osobiście bardzo odpowiada ten hosting mam prawie 30 pluginów i co 3 dni restartuję serwer i wszystko łądnie chodzi.

@Edit: nie przesadź w wielkością mapy, najlepiej wgraj sobie jakiś plugin ograniczający wychodzenie poza np.3 000 klocków od spawnu i będzie wszystko git.

Opublikowano

Kupiłem na Pukawka.pl , 6 slotów w Francji (Kimsufi) i lagów nie było . Teraz mam 12 w Niemczech (też kupiłem na Pukawka.pl) i też nie mam, polecam. Zawsze możesz policzyć co i jak KALKULATOREM na ich stronie i dodać sloty jak mało. Sloty (ilość) zaczynają się od 5 a ceny na serwach w Francji jakieś 1.95 zl ale naprawde WARTO.

ZOBACZ

Obecnie mają PROMOCJE : 20 slotów za 30 zł

Pomogłem? ... daj +

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Ownserver? ! Nie bierz mialem 20 francja i lagi w kurwe byly co chwile sie wylaczal cofka itp nieb ierz tego gowna ... polecam soRED

Opublikowano

Kiedyś miałem tam, i mam mieszane uczucia na temat ich serwerów.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Mialem serwer 30 osobowy 29 pluginów i byly lagi ze ...

odradzam.

SoRed.pl

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Na ownserver co chwile resetue i cofki i wgl i nawet oszustwo jest jak chce sie dokupic sloty.

Napiszesz coś więcej o tych slotach :)?

Jeśli chodzi o hosting, miałem do czynienia już dawno. Słyszałem że się poprawili jednak ja już się zraziłem :)

Polecam fiberhost.pl Łap nawet kody rabatowe ;)

PP18DSF - IRON - 10% ZNIŻKI
8JDHADD - SILVER - 20% ZNIŻKI
3FDZSFD - GOLD - 30% ZNIŻKI
3RFDSDF - DIAMOND - 35% ZNIŻKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...