Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udzieli Mi Wkoncu Ktos Odpowiedzi?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytam juz wszystkie na ten temat tematy a wiec... patchuje media daje your ip i wpisuje port z ibota 16000 i daje niby przez sro_client ale pisze ze silk otwarty wiec kuzwa jak ja mam go odpalic?...

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

dostałem bana za Vanity \m/

odradzam.

@DOWN nie będę pisał nowego posta by nie było wątpliwości że nie spamuję -.-

ja TYLKO i wyłącznie zgłaszam temat że bana łatwo złapać, nie piszę tekstów w stylu "syf wsadźcie go sobie" itp

więc to Ty chyba trochę przeżywasz :)

Opublikowano

@up

chlopcze nie spamuj tak, juz ci to mowilem.. to nie ich wina ze dostales bana -.-.. duzo osob uzywy vanityloadera i nie dostalo bana oraz sa w 100% zadowoleni..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ale dodam tylko tyle że nie ma reguły że akurat za loadera takiego czy innego bana dostaniesz. Wystarczy że masz cokolwiek poza plikami z silka to już bana wpier**ją. Ja miałęm tylko plik loadera w folderze silka a go nie używałem już dawno i bana dostałem. Kur**a to już lekka przesada chyba nie uważacie??

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

dragonck5.pngdragonballjg2.gif

prisonbreakwatcheryq7.pngsawvf8.gif

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano

No powaga naprawdę. Myślisz że dlaczego byłem taki wkur*ny? Miałem starego nie działającego loadera do wersji 1.210 a nie usuwałem go bo zawsze tam jakiś był i było dobrze. Aż tu nagle...BAN!!!

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano

No to dostales za uzywanie go, a nie za trzymanie...

@Down

Czlowieku... to jest niemozliwe, zebys dostal bana tylko za trzymanie programu w folderze... oni nie moga tego sprawdzic co trzymasz ...

Opublikowano

Dobra niech ci będzie bo widzę że nie rozumiesz.

@edit

Nie wiem ostatnio używałem miniloadera z 1,5 tyg temu bo na taxi chara brałem wiec jeśli za free nie banują to maja w takim razie bardzo szybki refleks z banowaniem.

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

2582iq0.png1891.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Buhahahaha Joymax wali na ślepo! odpaliłem normalnego CLIENTA wylaczylem kompa na drugi dzien loguje sie patrze a tu ban na 7 dni. To co robia jest smieszne;p wiec jest mozliwe ze zbanuja kogos jak ktos gra normalnie ;p

Opublikowano

Nie możliwe, że dali Ci bana za nic...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ze strony Joymaxu wszystko jest mozliwe. Rowniez dostalem bana w sumie za nic :) bo odpalam silka przez normalnego clienta i nie botuje niczym ani nie uzywam zadnych loaderow ani nic. :/

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...