Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program mine przestał działac

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to raportowanie błędów , można to wyłączyć...

start>uruchom>gpedit.msc

Przejdź do Konfiguracja komputera> Szablony administracyjne> Składniki systemu Windows> Raportowanie błędów systemu Windows.

Wyłączanie raportowania błędów systemu Windows .

i ok ;)

Wtedy już nie powinno wywalać tych błędów :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jest to raportowanie błędów , można to wyłączyć...

start>uruchom>gpedit.msc

Przejdź do Konfiguracja komputera> Szablony administracyjne> Składniki systemu Windows> Raportowanie błędów systemu Windows.

Wyłączanie raportowania błędów systemu Windows .

i ok ;)

Wtedy już nie powinno wywalać tych błędów :)

Tym nie pozbywa się błędów tylko raportów, nie polecam gdyż z raportów często można dowiedzieć się przyczyny błędu. Zapewne to muguard. Przeskanuj system antywirusem, dalej jeśli masz windows vista/7 to pokombinuj z trybem zgodności (XP prof zalecany).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

tak wyłącza tylko raporty , które mogą pokazać się nawet przy małym zwieszeniu przy uruchamianiu gry.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Problem rozwiazalem sam. Wystarczylo troche sprytu i inteligencji ;D Jezeli ktos by mial taki problem prosze pisac chetnie pomoge ;)

Niestety, ale pojawil mi sie kolejny problem. Kiedy naprawilem blad z main na laptopie/ vista elegancko dzialalo, lecz gdy zrobilem to samo na komputerze stacjonarnym / win 7 nie wyskakuje mi juz blad o main tylko jak wlaczam gre od razu mi ja wywala do pulpitu. Z gory thx i czekam na pomoc.

Opublikowano

Juz wlaczalem ze zgodnoscia i nic.

Z zapora wlaczona i wylaczona probowalem a antywirus napewno nie.

Karta: ASUS RADEON HD6850 1 GB DDR5 256 BIT PCI-E (EAH6580 DC/2DIS/1GD/V2)

Opublikowano

Nie no chyba odpuszcze sobie ta gre. Wole nie kombinowac ze sterami bo pozniej ciezko je znalezc, ale thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...