Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zapomniany login do Bad Company 2.

Yargolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż trochę po wydaniu BC 2 zakupiłem ową grę. Pograłem trochę i przestałem. Dziś chciałem wrócić do gry ale niestety zapomniałem maila do logowania. Pisałem na live-chat z supportem angielskim i niestety muszę znać e-mail którego zapomniałem albo datę urodzenia którą wpisałem randomową. Gościu z supportu podpowiedział mi trochę co do adresu e-mail ale jak na razie nie mogę sobie przypomnieć który to był. Czy jest jakaś inna możliwość by np. zresetować cd-key żeby nie był przypisany do żadnego konta? Jedyne co posiadam to właśnie cd-key oraz pewnie hasło. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Niestety nie ma takiej możliwośći. Tylko support może Ci pomóc. Przypomnij sobie wszystko i rozmawiaj z nimi.

Opublikowano

Przeszukaj każdego e-mail jak masz, szukaj wszystkich listów związanych z battlefield, chyba każda poczta ma opcję szukaj więc nie powinno być problemu.

U mnie temat tej wiadomości to: "Witaj na polu bitwy!" u Ciebie powinien być taki sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...