Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+ FB Super ! NO WL NO PREMIUM DEDYK !

csamxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: 178.19.108.178:25063

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival + FB

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

pluginy.png

Orbefuscator

AutoMessage

iConomy

CommandBook,

Vault,

PermissionsEx,

WorldGuard,

Jobs,

ChatManager,

AuthMe,

Permissions,

SetRankPEX,

LWC,

ChestShop

Wzor

reklamy wzialem z innej. ;)

Opublikowano

Serwer F A K E ! PvP na spawnie , Po co działki na survival ? Nie ogarnięta administracja , Lagi ! Mało slotów. Każdy ma GameMode. Na Serwerze można kupić admina ... Tragedia ... Każdy kto kupi może w każdej chwili zbanować , rozwalić miasto. Ten serwer to tragedia. Kolesia nie stać na opłacenia serwera , vipa mu nie kupują to adma będzie dawał ..Nie polecam. Moja ocena: 1\10

http://w682.wrzuta.pl/obraz/8hikhGBmYad/smiech

http://w682.wrzuta.pl/obraz/8FUmIL7eXNv/admin

Opublikowano

Tak mozna rozwalic miasto powodzenia ;)). Widze ze nie masz wiecej niz 13 lat ;)) mnie nie stac na oplacenie? hahaaa Wez sie nie osmieszaj

Opublikowano

No to teraz czas na diss :))

Serwer F A K E ! PvP na spawnie , Po co działki na survival ? Nie ogarnięta administracja , Lagi ! Mało slotów. Każdy ma GameMode. Na Serwerze można kupić admina ... Tragedia ... Każdy kto kupi może w każdej chwili zbanować , rozwalić miasto. Ten serwer to tragedia. Kolesia nie stać na opłacenia serwera , vipa mu nie kupują to adma będzie dawał ..Nie polecam. Moja ocena: 1\10

Po 1 kolego , na spawnie nie ma pvp,

po 2 po co dzialki na survival ? po to bo to ku*wa fb + surv , kup oczy ;)!

po 3 na jakiej podstawie stwierdziles ze jest nieogarnięta administracja ? skoro graczy mamy na serwerze jak na 10slotow sporo

po 4 , jak sie ma ruskiego neta to i moze lagi są !

po 5 mało slotów ponieważ serwer dopiero rozbudowywuję się

po 6 nie każdy ma gamemode tylko administracja .

po 7 po to mozna kupić admina bo nie mamy kasy na opłacenie serwera ! patrz pkt 5 :)

po 8 mamy tak zrobione że ten kto kupi admina nie może rozwalić calego miasta nwm jak u cb ( jesli masz jakis serwer ;) )

po 9 dlatego chcemy adminow dawac bo nie mamy kasy na oplacenie serwera , racja. ale nie odrazu trzeba wjezdzac na kolesia

po 10 , idź ku*wa zaczerpnij świeżego powietrza bo ci mózg pęknie !

Dziękuje za uwage :))!

Opublikowano

Tak mozna rozwalic miasto powodzenia ;)). Widze ze nie masz wiecej niz 13 lat ;)) mnie nie stac na oplacenie? hahaaa Wez sie nie osmieszaj

On ma się nie ośmieszać? Po poziomie twojej wypowiedzi to Ty nie masz więcej niż 13 lat. Na serwer nie wchodziłem, ale widząc takie odpowiedzi, szukam dalej :)
Opublikowano

Ruff zmien post ;))

Ruff zmien post ;))

Ruff ma racje :)

po 3 na jakiej podstawie stwierdziles ze jest nieogarnięta administracja ? skoro graczy mamy na serwerze jak na 10slotow sporo

po 7 po to mozna kupić admina bo nie mamy kasy na opłacenie serwera ! patrz pkt 5 :)

po 8 mamy tak zrobione że ten kto kupi admina nie może rozwalić calego miasta nwm jak u cb ( jesli masz jakis serwer ;) )

po 9 dlatego chcemy adminow dawac bo nie mamy kasy na oplacenie serwera , racja. ale nie odrazu trzeba wjezdzac na kolesia

Ruski net lepszy od twojego ... Skoro nie macie kasy na opłacenie serwera to po co go stawiacie ? żeby po tygodniu padł ...
Opublikowano

Hahaha.. Słuchajcie, mam nadzieje, że o serwerze zrobi się głośno i szybko upadnie. Grałem sobie normalnie, dostałem działke, ale cciałem zobaczyć czy administracja rzeczywiście jest miła, więc nie zmieniałem posta na MPC, osądzając wiek Admina Burbura czy jakos tak ma około 12 lat i graczy też oceniam na tyle . Wnioskuje nie tylko po sposobie gry, zasobności słów ale taże po wyrazach takich jak "dzienki" "josz" itd.. :) Po dłuzszym czasie gry zostałem zhejtowany i posądzony o używnie x-ray. Robiłem kopalnie kopiąc po ukosie w dół i natknąłem się na cave'a więc zacząłem go penetrować, wtedy wszyscy 12-latkowie ( przepraszam jeśli komuś dodałem latek) zaczęli pisać ze mam wh .

Serwer jest beznadziejny

Opublikowano

Hahaha.. Słuchajcie, mam nadzieje, że o serwerze zrobi się głośno i szybko upadnie. Grałem sobie normalnie, dostałem działke, ale cciałem zobaczyć czy administracja rzeczywiście jest miła, więc nie zmieniałem posta na MPC, osądzając wiek Admina Burbura czy jakos tak ma około 12 lat i graczy też oceniam na tyle . Wnioskuje nie tylko po sposobie gry, zasobności słów ale taże po wyrazach takich jak "dzienki" "josz" itd.. :) Po dłuzszym czasie gry zostałem zhejtowany i posądzony o używnie x-ray. Robiłem kopalnie kopiąc po ukosie w dół i natknąłem się na cave'a więc zacząłem go penetrować, wtedy wszyscy 12-latkowie ( przepraszam jeśli komuś dodałem latek) zaczęli pisać ze mam wh .

Serwer jest beznadziejny

Serwer jest beznadziejny

Masz racje. Mnie posądził o FlyHack. Wyżej są ss.

Sperm0jad Mamy na oplacenie serwera ;)

Sperm0jad Mamy na oplacenie serwera ;)

Punkt 7 "

po to mozna kupić admina bo nie mamy kasy na opłacenie serwera"

A o to co otrzymałem po napisaniu opinii o tym Gównie

http://w200.wrzuta.pl/obraz/70MKV2FuM2B/bsn

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...