Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Wywala mnie z gry

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie wywala mnie po ładowaniu z gry.Czasami mnie wywala w czasie gry.Pokazuje mi się błąd (nie zawsze ss dam potem)

I takie pytanie czy to problem internetu czy kompa?Internet mam 0,5 MB ,a kompa bardzo słabego 512 ram.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

512kb net 512mb ram to się nie dziw że cie wywala pewnie nawet wymagań nie spełniasz czyli twój problem możesz czyścić kompa i kombinować ale i tak nic wielkiego nie zdziałasz

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@paczacz tak bug splat a co miałeś też takie coś?Mam to od zawsze ale to było czasami ,a jak weszedł patch hacarima to co chwile wywala,ale wyłączam przed ładowaniem lolclient i jeszcze nie wywaliło.

@erbel a co to za program ,bo nie chce gówna na kompa sciągać?Czytałem coś o nim i poprawia coś graficzne.Tylko ostatnia miałem problemy z karta graficzną.Używasz sam tego?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

MSI Afterburner-program służący do podniesienia lub obniżenia wydajności karty graficznej(nast. RivaTunner'a).Nie da się nim spalić kompa ;)

Tak używam tego sam,odpalam do LoL'a,żeby obniżyć wydajność karty :P

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Tak, sam mam bug splat czasami. po wejściu do gry(nawet jak się ładuje) wyłącz w procesach: LoLClient, LoLLauncher

@UP

to nie jest do kart MSI? tak coś pisało w opisie programu. mam lapka z intel kartą graficzną, będzie działać na tej karcie?

Opublikowano

@2xup tak jak napisał @up ja mam karte ati radeon i nie wiem czy mi to zadziała?

Wyłączam przed ładowaniem lolclient i mnie jeszcze nie wywaliło.

Opublikowano

no to chyba nic nie poradzisz. chyba GG i skajpaje powyłączałeś? jak tak, to dokup ramu. nie kosztuje dużo, a naprawde pomaga. jak nie wiesz jaki kupić, pisz PW

Opublikowano

MSI działa z każdą kartą graficzną,nie sugerujcie się opisem,testowałem na wszystkich możliwych firmach

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Masz strasznie słaby komputer na normalną wersję LoL'a, kiedyś istniało coś jak ACE Client czy jakoś tak? (nie pamiętam nazwy, poprawcie jak się mylę) - była to wersja dla słabszych komputerów, spróbuj jej chociaż nie wiem czy jeszcze działa. Warto sprawdzić, a przy tym jak będziesz grał wyłącz wszystkie programy typu Gadu-Gadu, skype itp.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ace client jeszcze jest.

@paczacz

Jak mi powiedziałeś ,wyłączyłem lolclient i mnie nie wywala.Temat w sumie do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...