Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Diablo 3 : Recenzja MPCForum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ci nicki przeszkadzają? :> Już nie macie się do czego przyczepić. ;]

Biorąc grupę tworzącą recenzje takiej dużej społeczności jak mpcforum na poważnie, to raczej nie powinna w GP (kilkukrotnie) robić jakiś bezsensownych nicków przy wyborze postaci takich jak mamy na filmiku (LOOOL, TROLOLO itp...)

+ Drugi lektor niestety nie daje rady, nie pasuje wgl (jakby miał lekką wadę wymowy, sorry ale takie jest moje zdanie). Mam trochę słuchu tzw. Muzycznego aby to wyłapać. Żeby nie Seldek to nawet porządnego lektora by nie było w mmt. Nie wspomnę o zagłuszających dźwiękach z gry lektorów. Sad but true.

Opublikowano

Szczerze?

Ten nicki mnie dobiły.

To jest dość dziwne jak ktoś wypisuje omg, lol, troll itd.

+W tym czasie lektor nie współgrał z gp, gp przewracał między postaciami, a lektor gadał.

Nie mogłem się połapać.

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy na tym forum większość to hejterzy nie potrafiący docenić czyjejś pracy a sami pewnie niewiele potrafią;/

Jedyny minus to że lektor sobie a GP sobie..ale znam tego przyczynę więc ogólnie jest ok;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jak dla mnie to po prostu montażysta zawalił, wstawił na początek filmu 3 minutowe intro, bardziej słyszałem okrzyki, niż Seldka, lektor w ogóle nie współpracował z gp. No i wybrał, szczerze mówiąc - chujowe momenty gp do zmontowania.

Lektor Dabyla moim zdaniem nie jest zły, zobaczcie receznje "Combat Arms" i pierwszego lektora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...