Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wingm Off Czy On Oraz Przestroga

BloodLord1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pytanko... Mianowicie czy wingm jest off czy on??? Bo dowiedzieć się nie mogę. A oraz przestroga dla tych którzy jeszcze nie wiedzą tu był link. to jest jeden wielki SHIT!!! Spam na shutboxie 24/7, tematy zapełnione tonami spamu dzieci neo... Nie chcę mi się nawet wymieniać... W każdym bądź razie nie wchodźcie tam!!!

Opublikowano

Dziecko neo kontratak -.-

@Edit

Tak to "chaotycznie" napisałeś ze nic nie zrozumiałem -zupełnie jak NeoKid ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

serwer is off

ps wiem bo też z ciekawości się zarejestrowałem MatrixzMPC xD

A TAM WSZYSTKIE TEMATY PO ZAMYKANE ITP

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

wingm off forever ;(

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano
bedzie on za pare h

ON za pare H? omg ten serwer już nie działa co najmniej z 2tygodnie a ty gadasz że za pare h podaj mi link do postu tego ten kto go napisał to pogadamy...

Opublikowano
ON za pare H? omg ten serwer już nie działa co najmniej z 2tygodnie a ty gadasz że za pare h podaj mi link do postu tego ten kto go napisał to pogadamy...

on tylko posta sobie nabił...

wingm padł, bo było za dużo bugów z IS'em i nie zarabiali na grze

sygna21.png

Opublikowano

Ryczę dlatego że mam okropnego pecha... czy to longju czy wingm czy coś innego... Dobiję skile na g (i z tym mam nawet pecha/albo mi się nie chcę) i serwer off... Eh takie to moje szczęście

Opublikowano
Ryczę dlatego że mam okropnego pecha... czy to longju czy wingm czy coś innego... Dobiję skile na g (i z tym mam nawet pecha/albo mi się nie chcę) i serwer off... Eh takie to moje szczęście

serwy wyłączają dla wszystkich nie tylko dla Ciebie więc wszyscy mamy pecha ;/

sygna21.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...