Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

East or West

FifiRifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robie tak że trenuje z słabszymi na Eascie do 30 lvl a potem próbuje swoich sił na weście lepszy poziom graczy przyjemniej sie tam gra ;)

@up fast .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up a sam jesteś east?

Cóż nie gram na east, a na west poziom jest średni. Oczywiście mówię o low elo, z tego co piszą to na east jest koszmar :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

nie wiem jak jest na west ale na east duzo nieogarów

Opublikowano

Na eascie najbardziej wkurzają ruscy i my, Polacy.

Jak na wescie spotkam Polaka, to przeczuwam trolla.

Ja osobiście gram na wescie i jestem zadowolony.

@graflon

Farex ma konto na wescie.

Opublikowano

Gram na East, ponieważ grają tutaj moi znajomi i większość osób które znam, lecz pomału odczuwam zachowanie Polaków w stosunku do innych, trolling/celowe umieranie.

Opublikowano

Na eascie są ruscy polaczki

Na wescie niemcy i francuziki

Czyli:

Zacznij grać na NA albo sobie wybierz bo na każdym serwie są nooby.

Opublikowano

Witam,

wszystko zależy od twojego poziomu gry, jeśli jesteś początkującym graczem radzę Ci grać na East, ponieważ tam poziom nie jest tak rozwinięty jak na West i łatwiej będzie Ci się nauczyć wszystkiego.

Pozdrawiam,

Mikołaj

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

Jedyna różnica jaka istnieje to: na west gra się normale zgodnie z metą, a na eune już nie. Co jest lepsze ? Odpowiedz sobie sam.

No może na eune jest troszkę więcej rosjan, ale jak wygrasz parę rankedów (1350+elo) to nie ma różnicy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na Nordic (East) gra dużo ludzi - niedoświadczonych

Na West, przychodzą dobrzy gracze - wyższy poziom

Moje uwagi oraz porady co do Nordic'a

• Niedoświadczeni gracze

• W dzień jest ok .. ale w nocy nawet nie zabieraj się do rozgrywki. Przynajmniej 1-2 userów jest wtedy afk

• Zazwyczaj przegrana. Graj w drużynie ze sprawdzonymi graczami tworząc zawsze potężny team lub przynajmniej utrzymując się w ten sposób na poziomie

Moje uwagi oraz porady co do West'a

• Wysoki poziom, lub - pół na pół

• Grają tu doświadczeni gracze, wielu jest z Nordic. To sprawia iż mając niski lv, to na West i tak potrafią zrobić zamieszanie ^^

Polecam Nordic'a ze względu na niedoświadczenie innych. Razem ze swoją mocną sprawdzoną drużyną będziesz tam jak młody Bóg ^^

Polecam West'a ze względu na to iż to będzie dla ciebie idealny trening oraz pozbycie twojej pie******* dumy : D

hmm chyba wszystko : P

Opublikowano

Ja sam gram na razie na East do następnego sezonu, po trzecim wypieprzam na West jeśli będę miał RP'ki.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Na kazdym serwerze jest taki sam poziom, tylko na Eune z początku trafiasz na trollów 9bo jest ich więcej, jednak to nie zmienia oceny), dzięki którym tracisz ELO na normalach a póxniej tyrafiasz już tylko na trollów, jesli od początku masz dużą przewage wygranych na przegranymi trafiasz na podobny poziom jak na West

Co do rankedów to ja wolę wybic sie z elohell na east, ponieważ jest o wiele trudniej :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja byłem na weście ale wróciłem na easta. Poziom trochę wyższy ale nie mogłem pograć z kolegami ponadto lagi. Nie wiem dlaczego ale FPS ciągle 40, ping mniejszy niż na weście ale miałem lagi ;p

Opublikowano

Wiele osób sądzi, że na Wescie nie ma fleamu, jednak jeśli z tego powodu wszyscy będą tam przechodzić to i tam narodzi się fleam. Więc zostań na Nordicu.

Opublikowano

Wiele osób sądzi, że na Wescie nie ma fleamu, jednak jeśli z tego powodu wszyscy będą tam przechodzić to i tam narodzi się fleam. Więc zostań na Nordicu.

Mi chodziło po prostu o to, jaki poziom prezentuje dany serwer , a ktoś taki jak ty sugeruje to, że ja jestem kolejnym flamerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...