Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak odblokować porty dla LoL-a

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wracając do mojego problemu z logowaniem do gry doszedłem do tego że chyba chodzi o port w liveboxie, niestety nawet jakbym chciał to nie znam portów do Lola a tym bardziej nie umiem ich dodać, poniżej załączniki jak to wygląda na moim liveboxie -- prosiłbym o pomoc od podstaw

post-266666-0-38656500-1337432954_thumb.jpg

post-266666-0-45371200-1337432967_thumb.jpg

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Proste. Ja musiałem je odblokować do postawienia serwera w CS.

Wpisujesz w przeglądarce internetowej adres 192.168.1.1. Teraz podajesz login i hasło. O ile nic nie zmieniałeś jest to:

login: admin

hasło: admin

Następnie wybierasz zakładkę Serwery LAN, następnie Dodaj. Nazwę serwera wpisujesz dowolną, Dostęp włączony: Tak. Protokół: UDP/TCP, jeżeli nie wiesz to musisz popróbować albo utworzyć dwa takie same, tyle że w jedynym dasz UDP a w drugim TCP. W polu Port od: wpisujesz swój port, a w polu Do: Najlepiej wpisać ten sam Lokalny adres IP powinien być już ustawiony, przeważnie jest to 192.168.1.11.

Później to samo musisz zrobić w Zaporze Systemu Windows. Więc: Panel sterowania --> Zapora Systemu Windows. Kolejno: Wyjątki, potem na dole Dodaj port....

To by było na tyle "

Źródło: leagueoflegends.pl

Google nie boli

Opublikowano

Lol mi ciebie czy widzisz tam zakładkę serwery lan to nie livebox 1.0 tylko 2.0 poza tym on ma dodać inny port nie znam tego portu ale to nie ten port nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jak znajdę port to ci powiem ale jak jesteś już w regułach to tylko tam dodać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie :) dzięki za pomoc wszystko już działa, wina portów

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...