Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW - pvp / heal pve

danielosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Więc się zastanawiam czy shaman byl by dobry pod pvp/pve . PvE rest do heal na insty nawet nie ma tragedii .

Ale już ele pvp/pve dps wystarczy , że postawie totemy już nie dużo many mi zostanie.

Czy potem na 80 będzie podobnie ?

Tzn poszukuje postaci , która mogła by healać (arenki, insty nie tracąc przy tym dużo many ) i jako pvp z innym buildem też nie tracąc ogromnej ilości many jak mi się to zdaje na shamku.

Więc sham będzie dobry ?

Czy ktoś z pozostałych klas będzie lepszy ?

z góry thx

ALLIANCE

Opublikowano

Shaman nie wytraci zbyt szybko many gdy używa Water Shield :)

W PvE Resto słyszałem opinie ,że bardzo powoli wychodzi się z many. W PvP podobnie.

Shaman ele PvP nie powinien wychodzić z many (Thunderstorm,Water Shield) :) PvE nie grałem więc się nie wypowiadam

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

To teraz się trochę zgubiłem kto będzie lepszy drut/sham/palek? A podobno palek holy na 80 nie do zdarcia ;s

Ja na sunwellu palkiem holy byłem nie do zdarcia.

simply.4557.gif

Opublikowano

Każda klasa gdy nauczysz się nią grać jest nie da zdarcia :)

@Możesz też pójść na serwer instant 80 i zobaczyć ,którą klasą grałoby ci się najlepiej

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Ja na sunwellu palkiem holy byłem nie do zdarcia.

Hmmm no tak to w takim razie zrobię sobie palka holy a nie shama :s. Trochę mnie dziwi , że holy jest lepsze w pvp niż retri ale co tam ....

jest jeszcze jeden plus , że przyda się na pve . Więc jeszcze na jakimś instant 80 zastanowie się nad palkiem/drutem rest) : | thx

ALLIANCE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...