Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem nagrywać let's play'e z gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam do was pytanie. jakim programemm mam nagrywać, żeby film był w jakości HD najlepiej a po drugie żeby na youtube był na całej szerokości, a nie np mały kwadrat się wyświetla. Od razu mówię mam windows 7 64-bitowy. Za pomoc plusy.

Opublikowano

Nagrywaj frapsem, w grze ustaw rozdzielczość HD.

Jaki masz monitor?("kwadrat" czy "prostokąt")

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Tak jest zawsze, ustaw w grze rozdzielczość HD potem filmy sklejaj jakimś programem(ja używam sony vegas)

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Powiem tak.

Nagrywaj frapsem i sklejaj potem to w Sony Vegasie. No u mnie jest taki problem, że jak nagram Frapsem materiał, to muszę potem zmieniać na MPEG format, ponieważ Sony Vegas wyłącza się jak wrzucam surowy film prosto z Frapsa.

Żywcem nie wrzucaj, bo to według mnie jest głupota, posklejaj go i daj w nim HD i 16:7 rozdzielczość filmu, chyba że YT sam te sprawy załatwia to nie wiem.

I jeszcze jedna rada.

Po sklejeniu filmu, zmień format sklejonego filmu na AVI z powrotem, ponieważ szybciej wtedy idzie na YT niż MPEG. Ofc zależy też od tego ile minut ma film. Polecam ci do tego celu AVS Converter, nie zawiódł mnie jeszcze.

Opublikowano

Nagrywaj frapsem i wszystkie party możesz złączyć np w Sony Vegasie albo w Windows Movie Maker.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...