Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynda AP wtf!

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie skończyłem mecza gdzie gości grał tryndą pod AP.... Od początku aż do końca, myślałem że szlak mnie trafi bo to było z przesadą, no ale jako to wygraliśmy.... Co sądzicie na temat tryndy po AP ??

6909d3b4a5609.jpg

eune

Opublikowano

Z wirka jak w tf wchodzi to po pół hp pewnie latało, a jak się leczył z Q to 3/4hp na raz.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

No, ale w przeciwnym teamie był trynda ad i jakoś ap lepsze staty :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Trynda jest jedną z niewielu postaci, które można robić na "gówno". Czyli only dmg, zero survi. I po co marnować ten potencjał ? W ogóle Trynda ap nie ma racji bytu, no bo co on niby robi. Leczy się ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@UP

AP trynda sie leczy i ten świderek... Heh akurat miałem farta że amumu ogarniał bo bym się nie feedonoł i był by lose -.-

eune

Opublikowano

Może miałeś dobry team i sam ogarniałem karthusem z R myślę ze to jest tak jak robienie olafa moze leczy sie pol hp ale co mu z tego jak walnie pol hp na wirka a taki np karthus go zje na parę kuleczek a tak trynda full ad 2 hity gość leży

Pozdrawiam PyLeK

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Ogólnie to trynda obniża pobliskim przeciwnikom 100AD, więc taki useless nie jest :D muszę spróbować nim pyknąć.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na "normalach" i tak wszystko jest możliwe, sam wygrałem AP Ashe, no bo przecież ulti ma 100% przelicznik do ap, więc jest super. :)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wiesz ja grałem z soraką junglującą, ale to znajomy 2.5k ELO - rozpieprzał każdego na gankach haha :D

Co do tryndy, ziomek eksperymentował, ale przez takie coś można meczyk przegrać.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Przyzwoicie mu to wyszło, ale i tak wydaje mi się, że AP nie ma sensu, Ad better :)

40228593296733269818.png

By: ILoveLive

Opublikowano

Szczytem trollowania jest budowanie pure ap czegoś co ma tylko przeliczniki od ad :D

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...