Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][SZUKAM]Wystrzeliwanie Aut z postaci w Sampie 0.3d

Ryuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myslałem że ten cheat już umarł od czasów 0.2x no ale ostatnio mój kolega znowu widział kogoś z takimi "zdolnościami".

Po prostu postać szła sobie spokojnie, i nagle jak gdyby nigdy nic zaczęła "pluć" samoochodami, z olbrzymią prędkością w innych graczy którzy umierali. Wiadomo. Na czacie oczywiście wszyscy pisali "WTF?!". Sam sie zdziwiłem. s0beit nie ma takiej "funkcji" więc teraz, Poszukuję tego czita. Ma ktoś do niego dostęp? bardzo bym Prosił. Z Góry Dziękuję. :3

Weteran
Opublikowano

To jest modyfikacja do cleo, która daje taką broń, która może przyciągać wszystko i też je wystrzeliwać

zaraz poszukam nazwy to dam ci edita

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Cytuję "PLUĆ SAMOCHODAMI Z OLBRZYMIĄ PRĘDKOŚCIĄ" na dodatek W SAMPIE. Facet stał Z PUSTYMI rękami, i z niego leciał strumień przeróżnych samochodów, prosto w innych graczy. kilkaset pojazdów w minutę. Nie chce Gravity Gunów pod cleo ani nic. Chce ten Cheat.

Opublikowano

To Gravity Gun właśnie. Instalując tą modyfikację, sam w grze będziesz widział, że masz w ręce broń, a inni będą widzieli, że nic nie masz i plujesz autami jak niewyżyty. Innego cheata / moda nie ma.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...