Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Riven

ProUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o podanie buildu na Riven na mape 3v3 (ranked, linia 2 osobowa), 5v5 (linia 2 osobowa oraz solo)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

- buty

- wirgle

- merkury

- frozen mallet

- atma

- warmog

- force of nature

Na riven nie sklada sie atmasa frozen malleta i warmoga bo to strata pieniedzy, a daja prawie 0 dmg co jest core na Riven

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ja składam na dwa sposoby bo to wszystko zależy od tego jak nafeedowany jest dany przeciwnik:

DMG (składam jeżeli dobrze wyfarmiony jest tylko AP lub żaden i nie potrzeba za dużo survi):

1. Szata + 5 potek----->Szpony mardreda-------->Latarnia Wrigle
  2. Butki------> Obuwie Merkurego
  3. KW miecz----------> Krwiopijec (DMG, kradzież życia i pasywka, możliwe stworzenie Infiniti ale u riven jest lekko useless)
  4. Mieczyk za 410--------> Pożeracz--------> Lodowy Młot (Slow wroga+ survi)
  5. Znowu miecz za 410-------> Tłuczek---------> Widmowe ostrze Yomumu (przekładamy na 1 lub 2 slot by mieć go zawsze w TF'ach
  6. Kamizelka za 700/ Płaszcz negacji -----------> Anioł Stróż/ Siła natury (bo oczywiście potrzeba trochę survi)

Survi robimy wtedy kiedy jakiś przeciwnik jest dość mocno wyfarmiony a DMG nie robi na nim wrażenia. Wtedy musimy przyjąć bardziej defensywną strategie by byc bardzo pomocny w TFie.

1. Szata + 5 potek----->Szpony mardreda-------->Latarnia Wrigle
  2. Butki------> Obuwie Merkurego/ Tabi Ninjy
  3. Kryształek na HP--------> Pożeracz--------> Lodowy Młot
  4. Pas giganta--------> Plemienna zbroja
  5. Kamizelka za 700/ Płaszcz negacji -----------> Anioł Stróż/ Siła natury/ Kolczasta Kolczuga
  6. Kamizelka za 700---------> Atma (45 pacerza + przyjazny DMG w połączeniu z itemkami na górze)

Bulidy zostały sprawdzone w terenie (rankedy) i bardzo dobrze się sprawowały więc mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

@up

po co skladac Widmowe ostrze youmumu jako 5 item ktory bedzie nam kompletnie nie potrzebyn do tego ten arm pen bedzie strasznie maly? Duzo lepiej juz zlozyc Last Whispera ktory daje dmg i az 40 % penetracji pancerza

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...