Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MikosenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem przedstawia się następująco:

Nie dawno miałem pirata Battlefield Bad Company 2, postanowiłem zakupić orginalną wersje gry głównie do multi.

Jednak kiedy chce zaistalować gre, urchamiam Autorun, powinno pokazać mi się opcja "zainstaluj gre", zamiast jej pisze

"Uruchom gre", więc zamist tego wybieram opcje Setup, Tam w pierszej części wszystko idzie jak należy. Normalnie wpisuje klucz, a po wpisaniu wyświetlają mi się opcje, Zastąp, usuń. Jednak kiedy chce usunąć starą wesje prosi mnie o płyte z grą, jednak przedtem miałem pirata ktorego zaistalowałem na pendrive, i następnie usunełem pliki z tego pendrive

Czyściłem już rejestr, komputer powinien już zapomnieć o tej grze. Jednak dalej coś mu jeszcze w pamięci zostało POMOCY :D

Oczywiście nie ma już plików z pirata

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dawaj tego na origin. Póki nie ma musu aby gra była na originie czy też innym steam'ie to nie dawaj bo będziesz klną na cały świat :P

Może masz coś jeszcze w Dokumentach, gra tworzy tam swój folder o nazwie "BFBC2", przeszukaj może jeszcze raz dokładnie dysk zobacz w panelu sterowania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...