Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika + Obudowa do 500zł

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika:

- PCI-E

- AMD/ATI

- Najlepsza do gier

Obudowa:

- musi obsłużyć mini-atx oraz atx

- fajne by było jakieś wejście na wiatraczek

- Max. 500zł na wszystko

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

brutus 410 + hd 4850 ?:D podaj resztę swoich podzespołów (zasilacz, procek)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Chyba kpisz z serią 4xxx ...

Reszta was nie interesuje. Procek jest dobry, a zasilacz uciągnie każdą (no prawie) kartę

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Seria 4xxx jest dobra więc ryj krótko bo bredzisz

Interesuje bo procek moze ogarniczac karta a to ze masz zasilacz 800w chujowej firmy nie oznacza ze pociagnie dobrą karte

Opublikowano

SilentumPC Brutus 410 to 135 zł, zostaje więc 365 zł na grafikę, w tej cenie to HD 6770 lub używka 4870 (4870 wydajniejszy ale nie obsługuje DX11)

Opublikowano

Dobra więc brutus 410 i hd 6770. Uciągnie to BF'a 3 na fullhd na ultra czy niżej?

Opublikowano

Chyba kpisz z serią 4xxx ...

Reszta was nie interesuje. Procek jest dobry, a zasilacz uciągnie każdą (no prawie) kartę

licz się ze słowami mistrzu. pewnie masz kompa z allegro i usilnie próbujesz coś zmienić, tak to jest jak się ma pustkę we łbie i nie wie się kompletnie nic ^^.

Po co procek ? a no po to że równie dobrze mogę ci zaoferować tego 6770 do athlona 4400+ który ograniczał by tą kratę.

Po co zasilacz ? a no po to żeby nie wkładać dobrych podzespołów do tykającej bomby zegarowej ^^.

Opublikowano
licz się ze słowami mistrzu. pewnie masz kompa z allegro i usilnie próbujesz coś zmienić, tak to jest jak się ma pustkę we łbie i nie wie się kompletnie nic ^^.

Nie mam kompa z allegro -.-

Po co procek ? a no po to że równie dobrze mogę ci zaoferować tego 6770 do athlona 4400+ który ograniczał by tą kratę.

Jak bym ci powiedział jaki mam procesor to byś mnie wyśmiał, a to dziwne bo 5670 oraz 6670 od kolegi mi na nim pięknie śmigała

Po co zasilacz ? a no po to żeby nie wkładać dobrych podzespołów do tykającej bomby zegarowej ^^.

Jak bym ci powiedział jaki mam zasilacz to byś mnie wyśmiał, a to dziwne bo 5670 oraz 6670 od kolegi mi na nim pięknie śmigała

Opublikowano

Smigac moze przez jakis miesiac przy slabym zasilaczu i nic sie nie stanie. Po jakichs 3-4 miesiazach zazwyczja wystepuja problemy.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Miałem przez pół roku, a potem musiałem mu oddać ;)

Opublikowano

czemu miałbym się śmiać^^ ? nie każdy na tym forum jest gimbastycznym hejterem. Po za tym jaki procek masz, taki masz, gdybyś podał jego model + model zasiłki dobralibyśmy wszystko idealnie, gdzie podzespoły wykorzystywane byłyby w 100%.

Opublikowano

Dobra śmiać się podam tylko procek, bo co do zasilacza nie jestem pewien jaki to jest: Athlon X2 220. Ciężko go u nas znaleźć (http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20II%20X2%20220%20-%20ADX220OCK22GM.html) - komputer składany we włoszech. Ale jak to coś da to: 2 rdzenie po 2.8GHz

Opublikowano

A czy nie lepiej było by wziąść 5770?

Opublikowano

Po co tutaj debatujemy co lepsze, jak autor nie podał dokładnej spec. sprzętu co teraz ma?

Bierz 5770/6770 jeśli zasilacz nie wybuchnie (są to przynajmniej 2-3 klasy wyżej niż 6670/5670.)

Opublikowano

Niekoniecznie, bo podobno seria 5xxx jest lepsza i jeszcze co z 7xxx?

Opublikowano

7xxx dla mnie zaczyna się od 7850. 7770 i niżej to nie wypały. Wydajność poniżej poziomu 6850, a są droższe.

Opublikowano

Dobra czyli biorę raczej 6770, ale tu kolejne pytanie:

Jakiej firmy ^^ Mi się najbardziej podoba ten od XFX, ale nie wiem jak się to różni od innych wydajnością

P.S.

Bierz 5770/6770 jeśli zasilacz nie wybuchnie (są to przynajmniej 2-3 klasy wyżej niż 6670/5670.)

My cały czas gadamy o 5770/6770, a nie 5670/6670 o.O

Opublikowano

Ja mamHD5670 od ~roku i się cieszę, bf3 na wysokich przy rozdzielczości 1280x1024. Do full hd to już musisz wydać dużo ... dużo więcej na kartę, i procek też musisz lepszy bo innaczej będziesz miał tak jak ja: Opóźniona reakcja kamery. Ja testowo założyłem sobie procek 4 rdzeniowy, 3.6Ghz od kolegi i bf3 śmigał na ultra bez ścinki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...