Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana

TheBuster_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zmienić na Silniku od Sir Ronald 7.1 zmienić wielkość Zagrody na 30 Poziomie ? Nie Pisać Linku do tematu tutorial bo nie mam folderu incudule ;D Prosze Wytłumaczyć Jak to zrobić?:D

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Brajan Na razie Serwer jest na Hamachi Bo trzeba dokonywać Edycji Niektórych Plików jak wszystko bedzie działało Jak należy to Napisze ;) Bedzie to Prawdopodobnie VPS

@UP

Nie mam Folderu Include :D

//Szybszy :D

Syga by SofarGone

Opublikowano

@TheBuster_PL - Spróbuję napisać poradnik o edycji silnika 7.1, a jak sobie przeczytasz to zmienisz. Narazie mój tut do 6.0 jest jeszcze w miarę aktualny (wszystko na tej samej zasadzie się zmienia, są inne lokalizacje plików, ale nazwy takie same). Przeczytaj i potem bierz się za modyfikację.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Brajan :P TO Serwer Prywatny Dla Moich Kolegów Popełniłem błąd że dałem ci IP A Nie Zapraszam nikogo z Mpc Więc ..?

Już dałem rade

Syga by SofarGone

Opublikowano

Ten post co napisałem to było z nerwów..., ale serwer spoko jest i można na nim spokojnie grać, a co to administratora jest spoko, ale troche inny xD

(TheBuster_PL, co do moich kolegów, to ja mówiłem serio :).)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...