Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 multi .

Pojzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam do was pytanie . Czy diablo 3 multi to np takie lc (last chaos) itp ? Co generalnie się robi w multi ?

Opublikowano

Nie nie będzie to klasyczne MMO;)

Gra się w pokojach 1-4 osobowych.

Z gier mmo wprowadzono tutaj dom aukcyjny oraz chat /ogólny/drużynowy itd;)

@up ogarnij się

Siema Eniu;)

Opublikowano

Oh god, kurwa czy google boli i youtube? To jest Hack'nd Slash a nie jebane MMO typu Metin. Krew mnie zalewa jak takie posty czytam.

Spokojnie , nigdy nie grałem w diablo dlatego pytam nie musisz się tak od razu spinać . Dzięki wielkie EmperoQ za wytłumaczenie . :>

Opublikowano

EmperorQ no bo kurde ma google nie. Można coś przeczytać o grze, nie. Bo się nie chce. Takim nie powinno się udzielać pomocy. A chaty były w 2 ^^ Tylko tam było ogólne lobby a tutaj w grze masz chat.

Opublikowano

Witajcie !

Mam do was pytanie . Czy diablo 3 multi to np takie lc (last chaos) itp ? Co generalnie się robi w multi ?

Diablo 3 się różni właśnie tym, gram ledwo co od dwóch godzin i podoba mi się, przypomina mi to Vindictusa gdzie plan działań jest podobny - jednak bez singleplayer.

W Diablo 3 możesz zagrać na singlu i dodatkowo opublikować pokój by inni mogli dołączyć czy też dołączyć do innego w którym jest wykonywany dany quest.

W Diablo 2 było inaczej, oddzielnie singleplayer i multiplayer, jest to wielki plus w Diablo 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...