Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim zagrać ?

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zdecydowałem się na grę na serwerze SOLAR.

Myślałem żeby zagrać wojem body ale zawsze nim grałem i do tego jest to droga postać.

Więc zrobiłem sure wszystko pięknie 33lvl 6 lvl konia. FMS+9 jakieś tam eq w miarę ale cały czas mnie to męczy, że ta postać jest słaba na początku do PVP, a dobra robi się na wysokim lvl ;(

Myślałem nad daggerem, surą BM (ale się ciężko expi i zapewne mnie to zniechęci ) i wojem mentalem.

Macie dal mnie jakaś rade ? Naprawdę nie wiem co robić ;/

Pozdrawiam.

Opublikowano

WPekiem graj. Może na początku słaba strasznie w pvp ale jak zrobisz skile + eq to masakryczna kosa

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

WP, lub też mental.

Dla mnie szaman smok lub healer, ale to z nim naprawdę długo się trzeba męczyć. "Pro" to będziesz szamanem na 80 lvl + ze skillami G/P, całym eq +9, z absami najlepiej.

Dlatego radzę WP'ka jeszcze trochę pomęczyć, albo wojownik mental.

Daggera ja nie lubię i jakoś nie mogę polubić, dlatego jego odradzam, ale nie kieruj się tym. :)

47891549798976096966.png

Opublikowano

ja radze zrobic surke wp na 30lvl zmienic na bm, poczekac az duszek i sferka na g wejda i expic dalej

Opublikowano

Wp, na początku słaby bo skille za dużo nie ciągną lecz później będziesz tak kosił że to się w głowie nie mieści. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graj mentalem, ja zaczynam ninja, wiec mozemy sie "skumplowac" :D

Wiesz co, chyba zostanę przy surze dokończę konia i będzie bojowiec. Jak się rozmyśle to po prostu Sura to będzie dropek :)

Jak chcesz moge Ci pomoc co nieco na początek, finansowo nie zbyt u mnie ale da się rade :) Jak coś PW.

Ps.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...