Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] CosNieTak? - Black & White v0.1

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

[Mod] CosNieTak? - Black & White v0.1

1319585492-U316606.png

Mój pierwszy czarno-biały mod
Mam nadzieje, że wam się spodoba.

JEST EFEKT KRWI !!!!

1319585534-U316606.png

24077397694147625563.jpg

25316047533927571533.jpg

21124805301200727281.jpg

55396575422365172866.jpg

1319585614-U316606.png

08273794964269941803.jpg

1319585635-U316606.png

http://speedy.sh/RTKbg/UI.rar

Mam nadzieje, że wam się spodoba :P

Jak wgrać moda ??

Wchodzimy w Folder warrock-->texture-->i tam wklejamy ten folder "UI"

Proszę pisać co wam się podoba, a co nie.

Pozdrawiam

Chcesz sam efekt krwi bez moda ? !

Zobacz

http://www.mpcforum.pl/topic/630581-download-warrock-blood/

Opublikowano

Powiem Ci tyle kolego. Mod mi się nie podoba. Ani trochę . Nie rób modów czarno-białych ! Są okropne i to praca na 5 minut. Klikasz w gimpie na każdy obrazek i klikasz czarno-białe. Nic wielkiego.

Jak dla mnie. 2/10.\

PS. I nie jaraj się tym efektem "KRWI" bo to nic wielkiego ;). Ja zrobiłem Anty Smoke :) Sam. Nikogo nie pytałem ;p . Ale jak na początkującego jest OK.

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Powiedzmy ze w miare ale troche zpomysl zerzniety z

http://www.mpcforum.pl/topic/619584-mod-jachna2gbpl-mod-czarno-bialy/page__p__4447651#entry4447651

@edit

Pozdrawiam

Chcesz sam efekt krwi bez moda ? !

Zobacz

http://www.mpcforum.pl/topic/630581-download-warrock-blood/

jak mam zobaczyc jak nie ma ss?

Opublikowano

@Up. Nie prawda. Każdy może robić mody takie jakie chce. Użyje koloru żółtego i co zerżnął z moda Sunny WarRock Mod by Me ? Nie . Jest w palecie kolorów ;).

Delikatnie pod chodźcie do oceny :) Jest nowy . I na pewno będzie z niego niezły "Mod'erator" :D

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Eeeee..... Nie podoba mi się. Mogłeś właśnie dać jakieś kolory czy coś a nie tylko czarny i biały. Ale każdy od czegoś zaczyna. Mogłeś do tamtego tematu dodać tego moda a nie tworzyć kolejny temat. A tam poprosić moderatora o zmianę tematu czy coś.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

@Up. Nie prawda. Każdy może robić mody takie jakie chce. Użyje koloru żółtego i co zerżnął z moda Sunny WarRock Mod by Me ? Nie . Jest w palecie kolorów ;).

Delikatnie pod chodźcie do oceny :) Jest nowy . I na pewno będzie z niego niezły "Mod'erator" :D

no dobrze ale po co robic moda skoro juz taki jest na forum? rozumiem jakby pomieszal czarny bialy i czerwony albo inne ale to jest to samo

Opublikowano

No tak wiem, mówiłem, że może się nie podobać i jestem na to gotowy :P

Jak mówiłem to jest v0.1 ... Początkujący w cheatach robią NoMenu z 1 opcją ... A ja jestem początkujący w robieniu modów ;-)

Następny będzie inny

Jak to mówią ; Nie od razu Kraków zbudowano !! :)

Opublikowano

fajnie ze pozbyles sie konta jelopo widac nick "nonkowski" za kazdego rodzaju mody w warrocku sa bany wiec pozegnaj sie z kontem

nie mys czasami ze to ja cie podjebie

JA nie z takich

Opublikowano

fajnie ze pozbyles sie konta jelopo widac nick "nonkowski" za kazdego rodzaju mody w warrocku sa bany wiec pozegnaj sie z kontem

nie mys czasami ze to ja cie podjebie

JA nie z takich

@up Za mody i za hacki są bany!

Nonkowski to nie jest jego konto, "CośNieTak?" zrobił tylko zrobił wtedy screena gdy miał na niego kamerkę...

Opublikowano

Mod generalnie nawet spoko, nadaje się na żałobę narodową xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...