Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Filmu

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szukam filmu ktory ogladalem bardzo dawnotemu no i tera nie apmietam imienia ale pamietam jeszcze fragmenty:

Te kosmici wygladaly tak jak by pajaki a film czasami byl nagrywany prze aktora, tak jak z podreczna kamera i na ko?cu wyszli na dach o zobaczyli giganta kosmite a wiecej juz nie pamietam. Pomozecie mi znalesc ten film?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

nie, one nie sa robotami, tylko norlne zywe istote i ten film, wojny siwatow nie jest nagrywany przez aktora, to znaczy z podreczna kamera.

I przypomnialem sobie fragment filmu jak byli w tunelu i ktos tam kazal temu co mial kamere ( podreczna) wlaczyc opcje w podczerwie? i wtedy zobaczyli tych kosmitów na dachu tunelo od metra

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Napisz składnie i ładnie ( ;p ) co pamiętasz o tym filmie na jutro będziesz miał tytuł - zaufaj mi.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To tak...

Pamietam ze film w niektorych czesciach byl nagrywane przez kamere od aktora, tak jak by amatorsko.

Byla to grupka przyjaciol co mieli chyba impreze i nagle sie stala inwazja no i wszyscy w panike i takie tam....

Ucielki to tuneli metra i wtedy cos uslyrzeli, a wiec tego co mial kamere powiedzieli mu aby wlaczyl podczerwie? w tedy chyba zobaczyli tych kosmitów na dachu tunelu i wydladali jak pajaki a raczej bardziej do przerosnietych psow, tzn. tolów dlugi i nogi podobne do pajaka i jak cie ugryzie albo zadrapie to jest sie zarazonym.

Na ko?cu film pamietam ze czy co przezyli poszli na dach jakiekog wysokiego budynku i wtedy zobaczyli kosmite GIGANTA.

1370985415-U261426.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...