Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fajne gry - poszukuję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję fajnych gier w których jest fajna fabuła. Gra akcji. Strzelanka najlepiej, i wciągająca

Dysponuję sprzętem:

2gb ram, GeForce 9600GT, AMD Athlon x64 2x 3,0 ghz.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

AHa dodam że mam obecnie XP-ka żeby nie było gier typu Sniper Elite v2. A coś orygnalniejszego bo te CODy i inne to niestety przewałkowany temat

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Powiedz coś dokładniej np.

Oczekiwania, gatunek i te sprawy, może będę w stanie ci pomóc. Bo tak po omacku to trochę kiepsko. ;)

Ale na sam początek.

Rainbow Six Vegas 2, Supreme Commander, Drakensang Dragon Edition, Dragon Age Początek, GTAIV, GTA Vice City, Warcraft 3.

Opublikowano

Dokładniej to tak:

-Coś realistycznego (bez jakiś pistolecików laserowych itp)

-fajna fabuła (wciągająca)

- Wojenna lub wolna przestrzeń (tak jak w GTA)

-Bez żadnych potworów tylko wrogowie - normalni ludzie (wrogie wojska itp.)

-COś co odpali na moim kompie .xD

-Nic typu CoD, BF3 - nie podobają mi się te gry, za bardzo przereklamowane

1xbQbvo.png

Opublikowano

To spróbuj tak jak mówiłem.

Rainbow Six Vegas 2 i inne części z tej serii, Spilnter Cell ale tylko do Chaos Theory bo od Double Agent już kicha się robi. Saints Row 2, ale tu są problemy z optymalizacją. Medal Of Honor z dodatkami jak i Pacific Assault i ewentualnie Airborne, a jak masz samozaparcie to możesz też tego MOH z 2010 roku.

Opublikowano

@Up i tu daję plusa za konkrety. Spróbuję po trochu oprócz saints'a bo jakoś nie trawie tej gry ;d

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...