Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexanityMT2 [Dedyk]

kamilzks111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak..tak.. w dziale do "dyskusji" usuwacie tematy gdzie ludzie dysktutuja na temat serva.. to jest chore naprawde kur*wa.

Gadajcie tutaj o tym servie i prosze szanownych Modkow o nie usuwanie tematow co 2 sekundy

Opublikowano

Srry, ale gdyby nie było spamu nie byłoby cls tematu. Tyle z na temat.

A na serwer poczekam, bez spamu :)

Opublikowano

dokładnie. wiemy szanowni moderatorzy , że jest spam, ale są tez takie osoby, które chcą normalnie pogadac i ich krzywdzicie...zamykaniem tematów.

ouve5v.png
Opublikowano

Dokładnie tak jak 2@up pisze narzekacie narzekacie spokojnie czas to pieniądz serwer będzie nie martwcie się administracja miała już wczoraj beta testy na 100% jestem pewny.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

ja dostałem warna za "spam" za co? za to ze się zapytałem kto liderem przyszelj gildi i czy dojsc moge... ehh... po prostu nawet im się czytać nie chce tylko warnują...

A serwer będzie kolejnym niewypałem... od początku mowilem

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

to forum jest zrobione do paczania na spam adminow ktorzy zamykaja tematy -.-

Nic nie mozna tylko zamykaja nie posrajcie sie z warnami i zamykaniem -_- uwaga bo forum wybuchnie albo stracicie posade ..

Opublikowano

słuchajcie, info dla osób, które nie siedzą na ts. - administracja ma problem z formularzem rejestracyjnym

@down. ale normalni gracze też gdzieś chcą wymieniać swoje poglądy na temat serwera

ouve5v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...