Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]VK 3601 (h) jak tym grać.?

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc właśnie odblokowany 1h temu mam już wieżę i prawie gaski ale on jest strasznie wolny i nie mobilny... Poradzicie mi jak nim grać:D? Bo ja już sił nie mam:D może ja nim nie umiem grać.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Mam już wszystko, jade do tygrysa i nadal nie wiem jak nim grać. Najlepiej jednak z powodu celnego i szybkostrzelnego działa siedzieć w drugiej lub trzeciej linii ( w zależności od poziomu czołgów). Co do silnika to przyda Ci się on na tygryska. Daje dużego kopa na tym czołgu. VK z dużej odległości jest trudniejszy do przebicia, ale ty też trudniej przebijasz (Większa odległość = gorsze przebicie przeciwpancernym). Działo konish mimo że ma większe przebicie to porządnie nie uszkodzi przeciwnika, a ładuje tylko o 2 sek szybciej. Doszedłem do wniosku, że musisz się dostosować do sytuacji, jednak pamiętaj jedno.. Trzymaj się z tyłu.

Aha... Pamiętaj aby się ustawiać pod kątem do przeciwnika..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

To wiem bo mnie tiger rykoszetuje:D jeśli się uda dziś kupię i odkryje silniki i 8,8 działko i potem tylko do tigera:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...