Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd można ściągnąć Diablo III ?

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci tutaj tego nie opublikuje, ponieważ na mpc jest zakaz piractwa komputerowego, ale ktoś jakby był wyrozumiały i miły wyśle Ci na PW :P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

mpc nie popiera piractwa CLOSE

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Czy nie rozumiecie, że On poprosił o link do downloadu? Niekoniecznie pirackiego...

Zaloguj się do konta 'battle.net' i ściągnij grę.

Opublikowano

Łap.

chomikuj.pl/rafi15556/Diablo+3+Full+PL

ALE CRACKA JESZCZE NIKT NIE ZROBIŁ ! WIĘC NIE POGRASZ !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Poleciały raporty za spam.

Link do clienta polskiego:

http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-plPL-Installer-downloader.exe

Siema Eniu;)

Opublikowano

KONIEC! Clienta ściągniesz z oficjalnej strony, poprzednicy już podali linki, ale i tak nie pograsz jak nie masz cd-keya, a cracka ani emulatora jeszcze nie ma. I mam nadzieję, że nie będzie. W końcu jakaś zapłata Blizzardowi się należy za ~10 lat pracy.

@down Więc napisałem, że klienta można ściągnąć z oficjalnej strony, ale trzeba mieć CD-Keya. Myślę, że wyjaśnione i już nie spamujcie tu więcej.

Opublikowano

A może kolega ma oryginalny klucz albo klucz do wersji trial ? Jak zarejestujesz gre na battle.net to będziesz miał możliwość sciągnięcia jej z tamtąd ;)

Opublikowano

A może kolega ma oryginalny klucz albo klucz do wersji trial ?

Gdyby miał triala, czy tam full'a to nie zmieni przecież wątku że nadal nie wie skąd ściągnąć grę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...