Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film Wojenny na wieczór :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Szukam jakiegoś dobrego filmu wojennego. Oglądałem:

Szeregowiec Ryan

9 Kompania

Wróg u bram

Helikopter w ogniu

I jeszcze kilka innych.

I dziś zamierzam ściągnąć film Act of Valor (ten za który obejrzenie trailera były nieśmiertelniki w bf3)

Za pomoc LIKE

Opublikowano

Hmm, obejżyj calą serię "Czterej pancerni i Pies", zajebisty stary wojenny film. (serial, kilka odcinkow... latwo znaleźć) także serdecznie polecam! :0

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czterej pancerni i pies na wieczór ?

a po za tym kto by tego nie oglądał ?

Jak wejdź sobie na seans24 i tam poszukaj także : )

Regmannn

Opublikowano

Chcesz oglądnąć film z jajem co Ci zapadnie w pamięci? Obejrzyj STALINGRAD. Niemiecki film ZAJEBISTY, porusza Cię, i opisuję historię okiem Niemca. Byłem sceptycznie nastawiony do tego filmu ponieważ Stalingrad jako Niemiecki film?? No bez jaj. Jednak tak nie jest... W filmie są pokazane sceny takie jak np. Niemcy sami o sobie robią film gdzie rozstrzeliwali cywilów bo musieli itp. Efekty także są i film kończy się smutnie. Lubisz akcje na rozległych terenach? To film dla Ciebie.

Drugi film to "Jeniec - jak daleko nogi poniosą" także fajny nie tak drastyczny i w ogóle - ciekawy

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odp LIKE. Można CLS

@UP

Jeniec - Tak daleko nogi poniosą. Oglądałem i zajebisty !

Opublikowano

Bękarty wojny, Chłopiec w pasiastej piżamie.

Ponadto zobacz sobie tą listę:

http://www.filmweb.pl/rankings/film/country/genre/26

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

A może wszystkie części filmu pacyfik???

Lub tylko dla asów ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pacyfik, Kompania Braci, Bękarty Wojny, Iron Sky (Dopiero w kinach jest) Demony Wojny Według Goi, Jarhead Żołnierz Piechoty Morskiej.

Tylko tyle narazie pamiętam, z czego Jarhead to taki bardziej psychologiczny jest, ale też wojenny.

Opublikowano

Póki co na pierwszy ogień radze Ci dać moją propozycje czyli Stalingrad, po tym filmie nauczysz się oceniać filmy wojenne z perspektywy produkcji. Filmy wojenne Amerykańskie to tylko niektóre są dobre reszta to gnioty.

http://www.filmweb.pl/film/Stalingrad-1993-33149

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ewentualnie możesz też obejrzeć klasyki gatunku jak Parszywa Dwunastka, Złoto Dla Zuchwałych czy też Listy z Iwo Jimy i odpowiednik Japoński którego nazwy nie pamiętam już.

Opublikowano

Jestem zdziwiony, że nikt nie wymienił (albo nie zauważyłem) Za linią wroga.

Wiesz, film z gatunków fantasty wojennego. Niestety Amerykanie nie myślą jak coś kręcą i coraz mniej mi się ich produkcję podobają

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...