Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]plik z komendami dla VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam mam serwer minecraft i mam plugin PermisionssEx i mam tam range VIP, ale nie mam komend do tej rangi a sam nie wiem jak pisać bo nie wiem jaki przedrostek bo są np essential.give i tu moja prośba do was chciałbym, aby były tam takie komendy:

-give nick id ilość
-gamemode nick 1
-gamemode nick 0
-/mc
-/ml
-/carpetswitch
-/mc 3
-/mcs
-/ml
-/mc 7
-/weather sunny
-/weather rain
-/time night
-/time day
+ wszystkie komendy gracza.

I mam pytanie dodatkowe czy da się zrobić aby VIP mógł dać tylko sobie gamemode i odebrać go tylko sobie mógł nikomu innemu i itemy tak samo z komendą /give i czy da się tak zrobić żeby VIP nie mógł wyrzucać itemków?

Bardzo dziękuję za pomoc!

Opublikowano

- essentials.give
- essentials.gamemode
- magiccarpet.mc
- magiccarpet.ml
- magiccarpet.mcs
- essentials.weather
- essentials.time.set

Nie, niestety nie ma takiej opcji.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie ma tu niektórych bo np. do /time day i /time night jest takie same permissions, podbnie jest z komendą /mc i /mc 3. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...