Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep Internetowy - Klucz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak wiem wiem ^^ Kolejny temat z kupnem diablo III , aczkolwiek mam pytanie czy jest jeszcze jakiś sklep internetowy , który sprzedaje klucze do diablo III , mam oczywiście na myśli pełną wersję gry.Dzięki i pozdrawiam Sh4ke.

Opublikowano

Temat proponuje zostawić, sam poluje na zacną giere ale cena już wskoczyła na 250zł ;O Żaluje że na premiere wziąłem triala aby wyprobować gre, tak sie nią zajarałem że teraz nie śpie z braku.

Jeśli ma ktoś jakąś stronke gdzie idzie kupić do 210-220 prosze o napisanie..

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Trzeba polować na perełki. Gra jest tak niesamowita, że sprzedaje się nawet na ebay'u (Polska osiąga duże noty w kupowaniu na tym serwisie w ciągu ostatnich 3 dni).

Osobiście czekam na przesyłkę diablo 3 kupionej za 130zł :)

////

Spokojnie, kupione z zaufanego źródła, od mojego 'dilera' z allegro ;)

Gra po prostu mu nie przypadła do gustu, a otrzymał ją jako nagrodę w konkursie, więc kupiłem, nówka, w folii.

Opublikowano

Trzeba polować na perełki. Gra jest tak niesamowita, że sprzedaje się nawet na ebay'u (Polska osiąga duże noty w kupowaniu na tym serwisie w ciągu ostatnich 3 dni).

Osobiście czekam na przesyłkę diablo 3 kupionej za 130zł :)

130zl :O?? Powiesz gdzie za tyle kupiles(jak mozesz jakis link) ? :)

Opublikowano

130zl :O?? Powiesz gdzie za tyle kupiles(jak mozesz jakis link) ? :)

Uważaj bo mogłeś wydać 130 złotych za sam box albo użyty klucz;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

dokładnie ;) polecam czytać całe opisy aukcji ;) spotkałem się z taką gdzie w opisie pisało że klucz już raz był użyty nie może zostać użyty ponownie jest jedynie dla celów kolekcjionerskich ;) cena tego 155 zł około a w sumie uzbierało się niecałe 6 tysięcy ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

www.gamecodes.pl

Tylko i wyłącznie z tej, jak coś kupuję dla kogoś to tylko stąd. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...