Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki by taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam bardzo poważny problem z plikami pana nieśmiałego ,otóż ,gdy wszystko mam włączone ,mowa o :Port Map,MySQL,Serwer,Hamachi.Włączam moda i wybieram mój serwer ,widzę taki obrazek:

problemwl.jpg

Z tego obrazka wynika ,że wszystko jest okey ,ale jak się loguje to tylko : Zostaniesz połączony z serwerem... i tak można czekać i ,czekać...

Co z tym zrobić? ,proszę o pomoc.

Daje Like.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm... dobrze ustawiłeś pong na moda?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jak ustawiałeś? Przez ServerInfo.exe, czy przez Launchera? Spróbuj ustawić jeszcze raz pong przez ServerInfo.exe.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Próbowałem ,dalej nie działa... ,trochę siedze w tworzeniu serwerów ,ale nigdy mi się tak nie zdarzyło... ,masz jeszcze jakiś pomysł ?

Opublikowano

Powiem tak problem tkwi w Pong Nie lepiej kolego zainstalować tego clienta który był w temacie razem z pliczkami nieśmiałego poco się męczyć ?

Jeśli chodzi o moda też miałem taki problem i przestałem korzystać z moda bo mnie to już rozbrajało ..

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Ale to nie tylko chodzi o moda ,bo mam tego clienta co był załączony z pliczkami ,lecz dzieje się to samo... To jest dla mnie dziwne ,bo nigdy nie miałem takiego problemu...

Opublikowano

Pong też jest do ustawienia w metin2.bin Otwieramy notatnikiem i jeżeli pong nie był edytowany to szukamy czegoś takiego jak testtesttesttest gdy znajdzie to to trzeba zamienić na pong serwera oraz liczby obok (123abc) również na taki sam pong...

b_350_20_FF0000_OOOOFF_FFFFFF_OOOOFF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...